POCO X3 NFC kendi kendine recovery moda giriyor

Kanka 1 ay önce falan babamın Huawei telefonuna yazilım atmak için 150 TL istiyolardı ondan Max 300'e kadar isterler diye düsünüyorum.
Hocam hiç işim düşmedi bilmiyorum ama az geldi.Ben forumdan bir arkadaş bulmuştum teknisyen rom atmaya 800lira istedi.Ama siz yakın zamanda o fiyata yaptirdiysaniz olabilir sormak lazım.

Az önce mi Store'den 2-3K gibi bir fiyat aldık. Vermekten vazgeçtim tekrar değerlendireceğim servis işini.
Çok ya sorun hakkında bir şey dediler mi şunu şunu yapmak lazım diye.

Hocam hiç işim düşmedi bilmiyorum ama az geldi. Ben forumdan bir arkadaş bulmuştum teknisyen ROM atmaya 800lira istedi. Ama siz yakın zamanda o fiyata yaptirdiysaniz olabilir sormak lazım.

Çok ya sorun hakkında bir şey dediler mi şunu şunu yapmak lazım diye.

Hayır. Muhtemelen yazılım arızası fakat servisin incelemesi lazım tarzı şeyler dediler.

Bende 3 4 gündür aynı şekilde kullanıyordum. Gece normal bir şekilde video izlerken yattım. Şarjı bitmiş kapanmıştı sabah şarja taktım açtım ve gene aynı. Şu an kapanıp açılıyor. Yani mümkün mertebe telefonu kapatmayın ne olursa olsun. Bir daha açamayabiliyorsunuz.
Ahahahhahaa hocam aynisi bende de oldu bugün

Mi Store dün evofonenin numarasını vermişti bugün konuştuk. Onlarda fiyat veremeyeceklerini gönderirsek bakacaklarını söylediler yine olumlu bir şey yok yani maalesef.

Gelişme var mı acaba arkadaşlar. ROM işini ne yaptınız hocam?

Benim bu yazilım ROM falan işinden anlayan bir kuzenim var telefonun güncellenirken cökmuş falan dedi benim bu arkadaş var uzaktan bağlantı ile 5 dk yazılımı atıyor dedi çok da büyütülecek bir sorun değil dedi basit işler dedi babamın bugünde işleri var yarın telefonculardan fiyat toplayım olmadı uzaktan bağlantı ile halledeceğim.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı