Hocam hiç işim düşmedi bilmiyorum ama az geldi.Ben forumdan bir arkadaş bulmuştum teknisyen rom atmaya 800lira istedi.Ama siz yakın zamanda o fiyata yaptirdiysaniz olabilir sormak lazım.
Hocam hiç işim düşmedi bilmiyorum ama az geldi. Ben forumdan bir arkadaş bulmuştum teknisyen ROM atmaya 800lira istedi. Ama siz yakın zamanda o fiyata yaptirdiysaniz olabilir sormak lazım.
Çok ya sorun hakkında bir şey dediler mi şunu şunu yapmak lazım diye.
Bende 3 4 gündür aynı şekilde kullanıyordum. Gece normal bir şekilde video izlerken yattım. Şarjı bitmiş kapanmıştı sabah şarja taktım açtım ve gene aynı. Şu an kapanıp açılıyor. Yani mümkün mertebe telefonu kapatmayın ne olursa olsun. Bir daha açamayabiliyorsunuz.
Mi Store dün evofonenin numarasını vermişti bugün konuştuk. Onlarda fiyat veremeyeceklerini gönderirsek bakacaklarını söylediler yine olumlu bir şey yok yani maalesef.
Benim bu yazilım ROM falan işinden anlayan bir kuzenim var telefonun güncellenirken cökmuş falan dedi benim bu arkadaş var uzaktan bağlantı ile 5 dk yazılımı atıyor dedi çok da büyütülecek bir sorun değil dedi basit işler dedi babamın bugünde işleri var yarın telefonculardan fiyat toplayım olmadı uzaktan bağlantı ile halledeceğim.