POCO X3 NFC telefonun şarjı iyi mi?

fagan567

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Instagram'da 30 dakikalık kullanımda şarjım 56'dan 43'e indi, sonra 1 saatlık karışık kullanımda ise 23e indi. Ampere uygulamasını indirdim, pil durumu iyi olarak gösterildi. Telefonu 3 yıldan fazla kullanıyorum. Model POCO X3 NFC. Bataryada bir sıkıntı var mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bataryada sıkıntı var mı derseniz o pilin rahat %20-30 arasında bir verimlilik yüzdesi havaya karışmış kullanımdan kaynaklı, yaşını düşünürsek bir sorun yok gayet olağan ve kullanım sonucu yıpranma grafiğine uygun, normal.

Samsung S24 Ultra ile az önce 2 saat instagram izledim Şarj %20 azalmış. Sizin batarya direk gidik diyebiliriz hocam. Gerçi sizin kullanım süreniz de normal, benimki fazla dayanıyor herhalde.

Günlük tam şarj kullanımında ekran süreniz nedir?

Samsung S24 Ultra ile az önce 2 saat Instagram izledim şarj %20 azalmış. Sizin batarya direk gidik diyebiliriz hocam. Gerçi sizin kullanım süreniz de normal, benimki fazla dayanıyor herhalde.

Günlük tam şarj kullanımında ekran süreniz nedir?

3-4 saatten bir pile takmam şart yoksa telefon söner.

Batarya ölmüş hocam.

Peki burada iyi yazıyor.

Screenshot_2024-06-01-20-13-59-359_com.gombosdev.ampere.jpg

Oraya bakmayın, voltaj değerine göre hesaplıyor batarya kapasite ömrüne göre değil. Voltaj düşük ise cihaz yük altına girince kapanır, çöker vs. ama normal ömrü azalan batarya sadece çabuk biter.

Batarya fiyatları hakkında bilgim yok, çok fazla mailiyyetli mi batarya değiştirmek?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı