POCO X3 NFC ve iPhone 8 Plus takas edilir mi?

BENMİD

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, aklımda bir takas var elimdeki POCO X3 NFC ile 8 Plus takas etmek istiyorum.
POCO X3 NFC: Ekranda çizikler var 64/6
iPhone 8 Plus: Arkada küçük çatlak var kullanımı bitmiş sessiz ve ses tuşları çalışmıyor 64 GB.
Sizce takas etmeli miyim?

Önermem hocam. Apple tarafında alınabilecek en düşük cihaz bence 13. taş çatlasın 12. o cihazlar eskidi artık. Daha yeni Android'ler daha iyi olur. Fakat tek başına düşünürsek iPhone 8 Plus günümüzü karşılar ama dediğim gibi önermiyorum şahsen.

Son düzenleme:
Herkese merhaba, aklımda bir takas var elimdeki POCO X3 NFC ile 8 Plus takas etmek istiyorum.
POCO X3 NFC: Ekranda çizikler var 64/6
iPhone 8 Plus: Arkada küçük çatlak var kullanımı bitmiş sessiz ve ses tuşları çalışmıyor 64 GB.
Sizce takas etmeli miyim?

8 Plus her ne kadar daha iyi bir cihaz olsa da mantıksız. İleride kırık olduğu için satamazsınız. Zaten 8 Plus'un ömrü 3 seneye dolar. XS-XR altı almayın Apple'da.

8 Plus her ne kadar daha iyi bir cihaz olsa da mantıksız. İleride kırık olduğu için satamazsınız. Zaten 8 Plus'un ömrü 3 seneye dolar. XS-XR altı almayın Apple'da.

Yorumumda yanlış ne buldunuz acaba? Dediğiniz XS XR fiyatına çok daha iyi cihazlar var. Lütfen yanlış yönlendirmeyin. Apple fani olan biri bile şu saatten sonra 4 senelik iPhone 12 aşağısını almamalı. Dediğiniz cihazlar 6 senelik.

Bende normalde 14 Pro var 2.telefon olarak kullanacağım.
2. telefon olarak 8 Plus ekosistem olarakta daha iyi olurdu sağlam olsa. X3 NFC yi normal satıp üzerine biraz para koyup sağlam bir 8 Plus almak daha mantıklı olur.

Yorumumda yanlış ne buldunuz acaba? Dediğiniz XS XR fiyatına çok daha iyi cihazlar var. Lütfen yanlış yönlendirmeyin. Apple fani olan biri bile şu saatten sonra 4 senelik iPhone 12 aşağısını almamalı. Dediğiniz cihazlar 6 senelik.
6 Senelik cihazlar dandik çöpdroidler gibi 2 sene güncelleme alıp olduğu yerde kalmıyor. (Xiaomi 12 serisi, Samsung S23 ve üstü dahil değil) Apple cihazlar uzun ömürlü. Seneye iPhone 17 çıktığında XR-XS alınabilir olmayacak büyük ihtimal. 11 0 fiyatını haketmiyor. İkinci elde hakediyor fakat. XR-XS 12K bandında geziyor. IOS olarak daha iyi cihaz yok bu fiyatlara. Ölü 11 leri dahil etmezsek.

Son düzenleme:
2. telefon olarak 8 Plus ekosistem olarak da daha iyi olurdu sağlam olsa. X3 NFC'yi normal satıp üzerine biraz para koyup 8 Plus almak daha mantıklı olur.

6 senelik cihazlar dandik çöpdroidler gibi 2 sene güncelleme alıp olduğu yerde kalmıyor. (S23 ve üstü Samsung'lar dahil değil) Apple cihazlar uzun ömürlü. Seneye iPhone 17 çıktığında XR-XS alınabilir olmayacak büyük ihtimal. 11 0 fiyatını hak etmiyor. İkinci elde hak ediyor fakat. XR-XS 12K bandında geziyor. iOS olarak daha iyi cihaz yok bu fiyatlara. Ölü 11leri dahil etmezsek.

Siz galiba Apple'ın eskitme politikasından haberiniz yok. O eski IPhone'ler yok. Ayrıca çöp Android dedikleriniz 5 6 klık cihazlar. 12K bandına 2. elde A54 gibi cihazlar bulursunuz yahut A35 var. İki cihazda 5 yıl güncelleme alacak taş gibi cihazlar. Dediğiniz XR XS arayüz akıcılığı dışında bu cihazları geçemez. Yıl olmuş 2024, siz 6 senelik cihaz oneriyorsunuz.

Siz galiba Apple'ın eskitme politikasından haberiniz yok. O eski IPhone'ler yok. Ayrıca çöp Android dedikleriniz 5 6 klık cihazlar. 12K bandına 2. elde A54 gibi cihazlar bulursunuz yahut A35 var. İki cihazda 5 yıl güncelleme alacak taş gibi cihazlar. Dediğiniz XR XS arayüz akıcılığı dışında bu cihazları geçemez. Yıl olmuş 2024, siz 6 senelik cihaz oneriyorsunuz.
7 senelik tuşu bozuk, arka camı kırık 8 Plusu IOS olması için olabilir dediniz hocam :D 6s günlük işlerde pili dışında idare eder bir model şu an bile. 5-6K banındaki cihazlardan bahsetmiyorum. A54 dediğiniz cihaz lav topu, A34 deseniz tamamda A54 te önermezsiniz mesela. Arayüz akıcılığında A54-34 falan XR dan iyidir bu arada. Fakat oyun vs. için düzgün cihaz değil.

7 senelik tuşu bozuk, arka camı kırık 8 Plus'u iOS olması için olabilir dediniz hocam :D 6S günlük işlerde pili dışında idare eder bir model şu an bile. 5-6k banındaki cihazlardan bahsetmiyorum. A54 dediğiniz cihaz lav topu, A34 deseniz tamamda A54'te önermezsiniz mesela. Arayüz akıcılığında A54-34 falan XR'dan iyidir bu arada. Fakat oyun vs. için düzgün cihaz değil.

Siz az önce A54 ve A35 arayüz akıcılığında XR'dan iyi mi dediniz? Ayrıca ne oynayacaksınız acaba A35 ve A54'ün oynatamayacağı? RDR mi oynayacaksınız cihazda anlamadım ki? Ayrıca az önce ekosistemden bahseden siz şimdi 8 plusa iOS dediğimiz için laf ediyor. Sağlam cihazsa ve iOS istiyorsa arkadaş neden olmasın 8 Plus? Ana cihazı bile olmayacak 2. cihazı olacak. Lütfen bilmiyorsanız daha uzatmayalım konuyu. Adam 8 Plus POCO X3 NFC diyordu konu nereye geldi. Kısaca iOS çok gerekli değilse gereksiz bir takas olur deyip bitirelim. Bilmediğimiz işlere karışmayalım. Daha bu konuyla ilgili yazı yazmak istemiyorum hocam konu kapanmıştır konu sahibi için muhtemelen. Hayırlı günler dilerim size.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı