POCO X3 NFC XiaoMitool V2 ile güncelleme garanti dışı bırakır mı?

522223

Decapat
POCO X3 NFC cihazımda yazılım sıkışması olduğunu tahmin ediyorum. XiaoMitool V2 ile Bootloader kilidi açılmadan yükleme yaparsam garanti dışı kalır mı cihaz? Bilgi verebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Bootloader kilidi kapalı iken yükleyebiliyor program YouTube üzerinden araştırabilirsiniz.

Qualcomm işlemci kullanan Xiaomi cihazlar için Bootloader kilidi kapalı şekilde cihaza hiçbir şekilde yazılım, TWRP, root kuramazsınız. Cihazın içini açıp test bağlantı noktalarına kısa devre yaparak müdahale edebilirsiniz ancak cihaz doğal olarak garanti dışı kalacaktır. Bahsettiğiniz tool rootlu ve Bootloader kilidi açık cihazlara zaten yapabileceğiniz işlemleri basite indirilmiş tek tuşla yapmanızı sağlayan bir araç.
Aşağıya POCO X3 NFC için anakart test bağlantı noktalarının görselini bırakıyorum.

1111.png

Siz yine de xiaomitool V2 ile Bootloader kapalı şekilde ben yazılım yükleyebilirim derseniz bunu da kanıtlarsanız dünya üzerinde tarihe geçersiniz.

Hocam anladım ben cihazı 12.5.3 sürümünden 12.5.5'e güncellemek istiyorum. Yani official ROM da mı yüklenemez? Eğer yüklenemiyorsa ben bu cihazı nasıl güncelleyeceğim? Cihaz güncelleme almıyor.

Hocam anladım ben cihazı 12.5.3 sürümünden 12.5.5'e güncellemek istiyorum. Yani official ROM da mı yüklenemez? Eğer yüklenemiyorsa ben bu cihazı nasıl güncelleyeceğim? Cihaz güncelleme almıyor.
Türkiye'ye ait yazılım numarası;
V12.5.3.0.RJGTRXM
Telefon olması gereken son alınan güncellemeyi içeriyor. Bunun üzerine çıkabilmeniz için yani 12.5.5 sürümünü kullanabilmeniz için EEA yazılım yüklemeniz gerekiyor. Bunu yapabilmeniz için de doğal olarak bootloader kilidini açmanız gerekiyor.

Hocam telefon global ROM.Şu an en son sürüm 12.5.5 hatta arkadaşımda aynı telefon var şu an 12.5.5 sürümünü kullanıyor. İkimizde mi Store'den hatta aynı mağazadan aldık. Telefon şu an güncel değil yani.

*Arkadaşımın telefonu sürüm 12.5.5 (Miui 12.5 enhanced edition)

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-02-25-16-23-48-813_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2022-02-25-16-23-48-813_com.android.updater.jpg
    18,9 KB · Görüntüleme: 57

Technopat Haberler

Geri
Yukarı