POCO X3 Pro 2022'de alınır mı?

Bütçe
5 6 k

ArdaDnz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba saygıdeğer Technopat yazarları ve okuyucuları. Sizce POCO X3 Pro alınır mı? Telefondan tek beklentim oyunları (PUBG Mobile gibi) kasmadan donmadan oynatsın yeter. Kamera vs önemli değil benim için tek istediğim şey kasma donma olmasın drop olur illaki ama şu an oynadığım telefon gibi oyun duracak seviyeye gelmesin yeter. Sizce karşılar mı? İnternette dolaşan "telefon çok donuyor, dokunmatik sorunu var" gibi sorunlar doğru mu? Teşekkürler.

Merhaba saygıdeğer Technopat yazarları ve okuyucuları. Sizce POCO X3 Pro alınır mı? Telefondan tek beklentim oyunları (PUBG Mobile gibi) kasmadan donmadan oynatsın yeter. Kamera vs önemli değil benim için tek istediğim şey kasma donma olmasın drop olur illaki ama şu an oynadığım telefon gibi oyun duracak seviyeye gelmesin yeter. Sizce karşılar mı? İnternette dolaşan "telefon çok donuyor, dokunmatik sorunu var" gibi sorunlar doğru mu? Teşekkürler.
X3 Pro'nun tek amacı oyun zaten problem yaşayacağınız sanmıyorum. Günlük kullanım için birşeyler bakıyorsanız M52 önerebilir lakin oyun için kesinlikle X3 Pro.

X3 Pro'nun tek amacı oyun zaten problem yaşayacağınız sanmıyorum. Günlük kullanım için birşeyler bakıyorsanız M52 önerebilir lakin oyun için kesinlikle X3 Pro.
Benim de alma amacım oyun olacak, yeter ki kasma donma yapmasın. Zaten günlük kullanım konusunda evdeyim çoğunlukla o yüzden ağır olması veya kamerasının kötü olması da önemli değil teşekkürler cevabınız için

Benim de alma amacım oyun olacak, yeter ki kasma donma yapmasın. Zaten günlük kullanım konusunda evdeyim çoğunlukla o yüzden ağır olması veya kamerasının kötü olması da önemli değil teşekkürler cevabınız için.

Şu an X3 Pro'dan yazıyorum. Kamera hariç her şeyi mükemmel fiyat performans olarak. Tavsiye ederim.

Şu an X3 Pro'dan yazıyorum. Kamera hariç her şeyi mükemmel fiyat performans olarak. Tavsiye ederim.
6 Aydır kullanıyorum bence herşeyiyle şahane, siz kamerayı kullanamamışsınızdır yada gidip profesyonel çekim yapmaya kalkarsanız evet kötü dersiniz. Bence alınabilecek en doğru telefon çok araştırıp almıştım ve pişman değilim.

Bu arada şunları da söylemeden edemicem evet kötü durum ararsak yok değil var ama ben memnunum. Nedir bu durumlar dersek, 1) ağır bunu zamanla başka telefonları elinize aldığınızda sanki eliniz boş gibi gelecek. 2) ciddi derecede büyük iPhone 7 Plus'tan büyük hesabını siz yapın. 3) gündüz ışığında biraz görüntüde problem olabilir ama ben bir sıkıntı yaşamadım. Bunları göz ardı ederseniz üzülmezsiniz.

6 aydır kullanıyorum bence her şeyiyle şahane, siz kamerayı kullanamamışsınızdır ya da gidip profesyonel çekim yapmaya kalkarsanız evet kötü dersiniz. Bence alınabilecek en doğru telefon çok araştırıp almıştım ve pişman değilim.

Hocam bunu bir tek ben söylesem neyse diyeceğim herkes şikayetçi. Ön kamerası ne kadar güzelse arka kamerası da o kadar kötü. Sizin yaptığınız bir ayar vs bir şey varsa eğer söyleyin lütfen biz de faydalanalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı