POCO X3 Pro 2022'de alınır mı?

Bütçe
5 6 k
Merhaba saygıdeğer Technopat yazarları ve okuyucuları. Sizce POCO X3 Pro alınır mı? Telefondan tek beklentim oyunları (PUBG Mobile gibi) kasmadan donmadan oynatsın yeter. Kamera vs önemli değil benim için tek istediğim şey kasma donma olmasın drop olur illaki ama şu an oynadığım telefon gibi oyun duracak seviyeye gelmesin yeter. Sizce karşılar mı? İnternette dolaşan "telefon çok donuyor, dokunmatik sorunu var" gibi sorunlar doğru mu? Teşekkürler.

Oyun için harika bir telefon.

Bu arada şunları da söylemeden edemicem evet kötü durum ararsak yok değil var ama ben memnunum. Nedir bu durumlar dersek, 1) ağır bunu zamanla başka telefonları elinize aldığınızda sanki eliniz boş gibi gelecek. 2) ciddi derecede büyük iPhone 7 Plus'tan büyük hesabını siz yapın. 3) gündüz ışığında biraz görüntüde problem olabilir ama ben bir sıkıntı yaşamadım. Bunları göz ardı ederseniz üzülmezsiniz.
Teşekkürler cevabınız için. Şahsen kamera ve ağır olması benim için önemli değil okul dışında günümü evde geçiriyorum performansı iyi olsun yeterli ki sanırım performansı arttırmak için kameradan kısmışlar.
Niçin alınmaz sizce?

Bildiğim kadarıyla kritik hatalar değil ama teşekkürler yine de bilgilendirdiğiniz için.
Yaş kaçtı hocam?
Yaşınız küçük ise sırf oyun oynamak için telefon almanızı önermem, yanlış bir karar olur.
Telefonu bir süre değiştiremediğimiz için kamera ve yazılım gibi detaylar da önemli.

Yaş kaçtı hocam?
Yaşınız küçük ise sırf oyun oynamak için telefon almanızı önermem, yanlış bir karar olur.
Telefonu bir süre değiştiremediğimiz için kamera ve yazılım gibi detaylar da önemli.
Hocam yaş 17, kameranın benim için bir önemi yok çünkü okul olmadığı süre zarfında evden dışarı çıkmıyorum. Benim için oyunu donmadan kasmadan oynatsın yeter. Yazılım konusunda nasıl sıkıntı olabilir onu açıklayabilirseniz sevinirim. Çünkü yaklaşık 1 yıldır bu telefonu kuzenim kullanıyor şimdiye kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadı. Başka önereceğiniz telefon varsa dikkate alırım saygılarımla..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı