Poco X3 Pro 256 GB alınır mı?

Salih Kurbanov

Hectopat
Daha fazla  
Hocam bir süre sonra ısınmaya başlıyor, ve yazılımsal hataları var; ayrıca sadece oyun için olan bir telefon. Bu şartlar göz önünde olmasına rağmen almak istiyorsanız size kalmış.
Bence alınabilecek şık bir telefon.

Şık olduğu için telefonmu almak? Arkadaşlar (bazı kişilere diyorum) bu gerçekten ironik bir durum, şık olduğu için telefon almak Türkiye piyasasının tam örneği işte.

Telefonu sadece Google ve WhatsApp için kullananlardanım, ekran boyutu ve tasarımı dışında benim için pek önemli değil. Görünüşü hakkında yorumumu belirttim sadece.

Telefonu sadece Google ve WhatsApp için kullananlardanım, ekran boyutu ve tasarımı dışında benim için pek önemli değil. Görünüşü hakkında yorumumu belirttim sadece.

Görünüşünden dolayı almamız gerek öyle mi? Pekala hocam. bir de o telefon oyun telefonu, bu konuda yorum yapmanız bile saçma.

Telefon hakkında görüşleriniz için teşekkür ederim. Zaten fazla oyun oynayan, sosyal medyada gezen biriyim. Poco X3 Pro ideal bir seçim olur benim için.

Telefon hakkında görüşleriniz için teşekkür ederim. Zaten fazla oyun oynayan, sosyal medyada gezen biriyim. POCO X3 Pro ideal bir seçim olur benim için.

Hocam benim pek bilgim bu konuda yok. Ama bazı kişiler sosyal medya da kasma olduğunu söylüyor; bir araştırın bence bu konuyu. Ayrıca zaten ısınmaya başlıyor bir süre sonra, bence Realme 7 Pro daha mantıklı olacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı