POCO X3 Pro 8/256 telefon alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Samsung hariç demiştim
Neyse telefon alacağım zaman karar veririm hangisini alıcağıma cevaplarınız için teşekkürler.

Ben kullanıyorum o model telefonu. Oyun performansı gayet iyi. Kamera performansı da beni idare edecek seviyede. Ben memnunum daha bir sıkıntısını görmedim. 3-4 aydır falan kullanıyorum yanlış hatırlamıyorsam. Bir telefondan beklentilerine bağlı. Benim beklentileri karşılıyor.

POCO X3 Pro 8/256 alacağım alınır mı? Telefonu kullananlar varsa bilgi verebilir mi pil sağlığı oyun performansı hakkında.

Çok iyi bu arada, destekleyen oyunlarda 120+ FPS alabilirsin, 1 sene sonra çöp olur diyenlere aldırma, 1 yıldır kullanıyorum ilk günkü gibi mükemmel

Çok iyi bu arada, destekleyen oyunlarda 120+ FPS alabilirsin, 1 sene sonra çöp olur diyenlere aldırma, 1 yıldır kullanıyorum ilk günkü gibi mükemmel
Hocam aldığımızda 4000 TL falandı Şuanki fiyatına baktığımızda değer mi hiç bilemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…