POCO X3 Pro 8/256 telefon alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ferrari görünümlü Tofaş. Dışarıdan bakınca özellikleri çok güzel, evet haklısınız ama kullanmadan yorum yapmak yanlış. Yazılım sorunları ile dolu bir telefon. Ve 2-3 yıl sonra çöp oluyor, ömrü kısa.

Siz kullandınız mı nereden biliyorsunuz yazılım sorunları olduğunu.

4000 TL bütçem var bence bu parayla alınabilecek en iyi telefon, her telefonda olabiliyor hem ablam iPhone 7 Plus aldı yazılımı hatalı çıktı garantiye gönderdi anakart değişimi falan şimdi de 10 dk geçmeden aşırı ısnıyor dokunulmayacak hale geliyor.

4000 TL bütçem var bence bu parayla alınabilecek en iyi telefon, her telefonda olabiliyor hem ablam iPhone 7 Plus aldı yazılımı hatalı çıktı garantiye gönderdi anakart değişimi falan şimdi de 10 dk geçmeden aşırı ısnıyor dokunulmayacak hale geliyor.
Ablanız en iyisini yapmış. iPhone 7 Plus bile dediğiniz cihazdan daha iyi.

Ben Poco X3 Pro kullanıyorum ve oyunlar 120fps iken thermal throttling yaşıyorum. Soğutma kısmına yatırım gerekiyor.

MIUI 13 ile şu yazılımsal sorunları düzeltirler umarım güzel cihaz yoksa.

Bozuk dedim görmediniz galiba.

O ne oluyor.
Çok fazla sıcak çalıştığı için işlemci frekans düşürüyor. Performans kaybediyorum. 2.8GHz frekanstan 2.2GHz frekansa düştüğünü gördüm. 120fps stabil oynayamıyorum bu sebeple. Bir süre sonra 90-100fps görüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı