POCO X3 Pro alınır mı?

2.000₺ hiçbir şey aga 8 RAM 128 hafıza var PUBG oynamak ise amacın yeter ve bu paraya iyi dolar 15₺ olursa buna da muhtaç olacağız gibi zaten.

@ASUS_Kullaniyorum aga sen iyi misin 8 RAM 128 hafıza var üstünde fiyatı normal adam PUBG için alıyorsa alsın dedim komik olan ne?

Hocam telefonda teknik servis yok telefonun parçası yok bir parçası bulunsa telefon parası istiyorlar senden ayrıca bu telefonlar 1 senelik telefonlar 1 sene sonra bataryası şişer garanti ilgilenmez kullanıcı hatası der yollar.

8 GB RAM 128 GB hafıza göz boyamaktan ibaret.
İşlemcisi berbat internet çekim gücü berbat ekran desen berbat.
Muhtemelen telefonlardan pek anlamıyorsun ama sıkıntı değil herkes bilemeyebilir.

Aga tekrar baktım ilana da işlemci ile alakalı bir yer görmedim ki ben. Telefonlardan çok anlamam ama 8 GB RAM de oynatır aga J5 telefonda PUBG oynuyorum ben.

Aga tekrar baktım ilana da işlemci ile alakalı bir yer görmedim ki ben. Telefonlardan çok anlamam ama 8 GB RAM de oynatır aga J5 telefonda PUBG oynuyorum ben.
Hocam anlamıyorsanız bu konulara fazla girmeyin bence bu telefondan anca Mario oynarsınız.

8 GB RAM bir etken değil.
iPhone lardada 4 GB RAM var ama bir A13 A14 gibi bionic işlemciler sayesinde çok rahat oynatıyor ve bunlara etkin ışletim sistemi de var.
Her şey RAM değil.
En önemli etkenlerden biri işlemci telefonlar da.

Aga adama 10.000₺'lik telefon mu önerdim de bu kadar darladınız beni altı üstü 2.000₺'cik altı üstü 181, 1250$'cık

Hocam adam POCO X3 Pro alabiliyorsa 4200'e kadar bütçesi var demektir ki ayrıca Reeder telefonu anneme aldık ve telefon 2 ayda perte çıktı telefon çok iyiyse alın kendiniz kullanın burada yorum yapmayın.

Aga adama 10.000₺'lik telefon mu önerdim de bu kadar darladınız beni altı üstü 2.000₺'cik altı üstü 181, 1250$'cık

Peki🥲🥲🥲

Elimde ki A7 2017 bile daha iyi desem ne dersiniz :)
En azından 2017'den beri epey sağlam pili bayağı iyi götürüyor oyun filan pek oynamiyorum zaten amacımız arkadaşa memnun kalacağı telefon önermek parasını çöpe atmak değil.
Para bu durumda çok önemli özellikle şu son zamanlarda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı