POCO X3 Pro alınır mı?

Kayra342727

Hectopat
Yer
Konsantiniyye
Şu an bende Redmi 13C var ve beğenemedim telefonu, onun yerine ikinci el 5000 TL'ye bütçemin yetebildiği POCO X3 Pro'yu buldum. Telefonu genel olarak TikTok Instagram için falan kullanacağım yazılımı da benim için o yüzden önemli. Oynayacağım tek oyun Critical Ops olur. Sizce bu bahsettiğim şeyler için bu telefon yeterli mi?

Şu an bende Redmi 13C var ve beğenemedim telefonu, onun yerine ikinci el 5000 TL'ye bütçemin yetebildiği POCO X3 Pro'yu buldum. Telefonu genel olarak TikTok Instagram için falan kullanacağım yazılımı da benim için o yüzden önemli. Oynayacağım tek oyun Critical Ops olur. Sizce bu bahsettiğim şeyler için bu telefon yeterli mi?
Kronik arızası var kardeşim, anakart yanması. Almanı önermem. Gayet güzel telefondu ama garantisi bitince genel olarak patladı herkeste bende dahil, şanslı olanlara pek birşey olmadı.

Pro olmayan versiyonu var bende. Telefonun kamerası 4K video çekebilsede fotoğraf çekimleri gün ışığında değilsen bayağı kötü iPhone 7'nin bile daha iyi. Onun dışında telefon fazla ısınıyor ısındığında da donmuyor ama kasmaya başlıyor Pro modelindeki işlemci bayağı daha üstün o modelde olmaz muhtemelen bu olay. Oyun olarak sıkıntı yaşamazsın. Batarya fena değil ama 120Hz kullandığında pil ciddi anlamda hızlı gidiyor.

Kronik arızası var kardeşim, anakart yanması. Almanı önermem. Gayet güzel telefondu ama garantisi bitince genel olarak patladı herkeste bende dahil, şanslı olanlara pek birşey olmadı.
Kronik olduğunu bende ilk defa gördüm 2 sene kullandım bir sorun çıkarmamıştı.

Kronik arızası var kardeşim, anakart yanması. Almanı önermem. Gayet güzel telefondu ama garantisi bitince genel olarak patladı herkeste bende dahil, şanslı olanlara pek bir şey olmadı.

Keşke garantisi bitene kadar dayansaydı, bendeki garanti bitimine 6 ay kala cortladı. Anakart değişti tamı tamına 3 gün sonra aynısını tekrarladı. Bu sefer anakartla beraber pili de değiştirmişlerdi bir gün elimde tuttum peşine hemen sattım :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı