POCO X3 Pro alınır mı?

Bütçe
5000

Prime Ghost

Hectopat
Daha fazla  
5000 lira bütçem var. Sosyal medya ve Critical Ops ile PUBG girerim diyorum ve bütçeye uygun POCO X3 Pro almayı düşünüyorum, 2. el hala bu yılda alınır mı? Başka tavsiyeleriniz varsa alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok eskidi hocam o telefon. Bende de vardı bir yıl önce işlemci problemi mi ne bir şey oldu çöktü telefon daha da açılmadı. Yeni telefona geçtim. Bu pro modelinde kronik problem varmış zaten. Başka telefonlara bakmanı öneririm.

5000 lira bütçem var. Sosyal medya ve Critical Ops ile PUBG girerim diyorum ve bütçeye uygun POCO X3 Pro almayı düşünüyorum, 2. el hala bu yılda alınır mı? Başka tavsiyeleriniz varsa alabilirim.

SD 860 çok güzel işler cikardi bu sene ve geçen sene çıkan giriş orta segmentteki bazı telefonlardan daha iyi performans veriyor. Buradaki sorun cihazın anakartı kronik sıkıntılı olması bu riski alabiliyorsan satın alabilirsin. Bütçeni biraz daha arttır yurt dışı Redmi Pro serilerine bak.

SD 860 çok güzel işler cikardi bu sene ve geçen sene çıkan giriş orta segmentteki bazı telefonlardan daha iyi performans veriyor. Buradaki sorun cihazın anakartı kronik sıkıntılı olması bu riski alabiliyorsan satın alabilirsin. Bütçeni biraz daha arttır yurt dışı Redmi Pro serilerine bak.
Note serisine bakmam yaw note 13 pro bile 90fps verecekken veremiyor potansiyeli yok note serisinin.

Alınmaz o fiyata oyun oynayacak cihaz zor paranızı biriktirip daha güze bir cihaz öneririm.

Alınmaz. Çok fazla şikayete sahip o cihaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı