POCO X3 Pro aniden kapandı

Kardeşimin de oldu aniden kapandı yaptırdık sonrasında sarjı 98ken sarja takın uyarısı falan vermiş daha sonra yine kapandı açılmıyor.

Aynı sorunu kuzenime aldığım POCO X3 Pro'da yaşadık. Garantisi bitmişti telefon tepkisizdi.
Şans eseri İstanbul Bahçelievler'de bir teknik servis ile tanıştık internette yorumlara bakarak buldum. Telefonu teslim ettim 2-3 gün içinde tamir etti telefon aylardır aktif kullanılıyor.

Aynı şekilde bir iki cihaz tamirinde de yardımcı oldu. Gayet düzgün bir esnaf. Eğer istanbuldaysanız veya imkanınız var ise ziyaret etmenizi öneririm.

Kaç paraya yapıyor? Yaptıktan sonra bozulma oldu mu tekrar? Nereye nasıl kargoladınız?

Attığım linke tıkla mesaj at sorununu yaz sana fiyat verir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2500TL olduğunu belirtti. Cihazı uygun bir zamanda kargolayıp yaptırmak zorunda kalacağım. Telefonumu da sattım. Bu kadar verilerimin önemli olmasının sebebi içerisinde bir kadına şiddet uygulandığına dair videoların bulunmasıydı. Herkese teşekkürler.

2500TL olduğunu belirtti. Cihazı uygun bir zamanda kargolayıp yaptırmak zorunda kalacağım. Telefonumu da sattım. Bu kadar verilerimin önemli olmasının sebebi içerisinde bir kadına şiddet uygulandığına dair videoların bulunmasıydı. Herkese teşekkürler.

Uygunmuş 6 ay önce de aynı fiyata yaptırmıştım hiç zam yapmamış demek ki 🙂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı