POCO X3 Pro batarya hızlı bitiyor

eraynzf

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar pil kullanımım bu şekilde, üstelik batarya 5 ay önce yetkili serviste değişmesine rağmen sürüm MIUI 13.0.5.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-03-05-01-11-30-851_com.miui.securitycenter.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 157
Son düzenleyen: Moderatör:
Accubattery ile batarya sağlığını kontrol edin.

Kanka cözebildinmi benim telefonda X3 Pro ekran çok şarj yiyor

Kanka vallahi şu an kullanıyorum batarya testinde yüzde 70 falan cıkiyor ama artık pek de umursamıyorum. Kronik sorunlarından biri bu telefonun. Yapacak bir şey yok. MIUI 14 teyim yine aynı.

Kanka vallahi şu an kullanıyorum batarya testinde yüzde 70 falan cıkiyor ama artık pek de umursamıyorum. Kronik sorunlarından biri bu telefonun. Yapacak bir şey yok. MIUI 14 teyim yine aynı.
Bende de 62 çıkıyor ekran biyeyse en üstte batarya yiyen uygulamalarda büyük ihtimal bataryayı değiştireceğim

Bende de 62 çıkıyor ekran biyeyse en üstte batarya yiyen uygulamalarda büyük ihtimal bataryayı değiştireceğim

Evet, bataryayı garantiye değiştirmeyi deneyebilirsin. Kısa süreliğine düzelir ancak kronik olduğu için tekrardan ekran süresi kısalacaktır.

Garanti süresi geçti orası sıkıntı.

O zaman böyle kullanman daha iyi olur. Bu telefon maalesef böyle. Ama hazır garantin dolmuşken bildiğin bir telefoncuya Google pixel ROM'u attırabilirsin. Başka bir yazılım ile daha hızlı ve daha stabil çalışıyor. ROM işlerinden anlıyorsan kendin de yapabilirsin ama dediğim gibi telefonu brick yapma ihtimalin var. Sen yine ROM konusunu bir araştır bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…