Herhangi bir tepki yokşarja tak bakalım ne yapacak
Hiçbirine tepki vermiyor galiba dediğiniz sorun oldu garanti kapsamında mı acaba bu sorunEğer ses açma + power, ses kısma + power veya sadece power tuşuna, uzun süre bastığın halde tepki vermiyorsa X3 Pro'da bulunan kronik PMIC arızasını yaşıyor olabilirsin. Eğer bu sorunu yaşıyorsan servise götürmen gerek, çünkü donanımsal bir arıza.
Evet, garanti kapsamında. Genelde telefon değişimi veya anakart değişimi yapılıyor.Herhangi bir tepki yok
Hiçbirine tepki vermiyor galiba dediğiniz sorun oldu garanti kapsamında mı acaba bu sorun
Tamamdır teşekkürler cevabın için iyi forumlar.Evet, garanti kapsamında. Genelde telefon değişimi veya anakart değişimi yapılıyor.
Eğer ses açma + Power, ses kısma + Power veya sadece Power tuşuna, uzun süre bastığın halde tepki vermiyorsa X3 Pro'da bulunan kronik pmıc arızasını yaşıyor olabilirsin. Eğer bu sorunu yaşıyorsan servise götürmen gerek, çünkü donanımsal bir arıza.
Benim telefonum 13.0.4'e geçince bozuldu. Bende de X3 Pro var. Ama 13.0.4 kaynaklı mı yoksa olacağı vardı da 13.0.4'e mi tesadüf geldi orasını bilmem.Arkadaşın dediği doğru hatta ekleme yapayım aynı güç entegresi iPhone 11'de de var. Eğer 20W ile şarj ederseniz bir süre sonra telefon kilitlenip kapanıyor tepki vermiyor ve yine servise gitmeniz gerekiyor. Size tavsiyem Android kullanıcıları ve iPhone kullanıcıları bu iki telefondan uzak dursun. Başınıza gelebilir de gelmeye de bilir. iPhone sürekli kendini güncelletmeye zorlayan bir sistem olduğu için siz bu telefonu güncellemek istemeseniz de güncelleyecek ama dert etmeyin Apple durumu düzeltmek adına bir sürü önlem getirdi. POCO X3 Pro'da ise bu durumdan kurtulmak isterseniz sadece 33W kullanın Turbo olanını kullanmayın ve telefonunuzun sürümü mümkün olduğunda MIUI 13.0.4'te bırakın performans ve batarya olarak en iyi en sorunsuz sürüm de yorumlara göre o zaten. Geçmiş olsun.
Benim telefonum 13.0.4'e geçince bozuldu. Bende de X3 Pro var. Ama 13.0.4 kaynaklı mı yoksa olacağı vardı da 13.0.4'e mi tesadüf geldi orasını bilmem.
Garantiye yollayacağım yarın, 1 haftadır işim var diye götürmedim. Direkt Genpa'ya elden teslim edeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.