POCO X3 Pro Custom ROM önerisi

Allah allah. Bende fazlasıyla stabil çalışıyor A14 buildi. A15 Evo X güncellemeleri aylık geliyor. OTA yoluyla güncelleyebilirsiniz ama OTA ile uyumlu recovery olması gerekiyor ki zaten çoğu recovery buna uyumlu. Örneğin TWRP 3.7.0 kullanıyorum ve OTA güncellemesi geldiğinde kendisi indirip otomatik güncellemeye başlıyor. Ancak şöyle bir not düşeyim güncelleme kaynağı doğal olarak Sourceforge. Oranın da indirme hızı düşük. Güncelleme geldiğinde genelde ben Sourceforge üzerinden sunucu değiştirerek indiri güncelleyiciye .zip dosyasını tanımlatıyorum ve güncelliyor.
Özelleştirmeleri getirme meselesi ise geliştiriciye bağlı ancak dendiğine göre A14 özelleştirmeleri ve ek ayarları A15'e gelecek yavaş yavaş. Bu bağlamda sabırlı olmanız gerek. Kaldı ki A15 buildi daha çok yeni. Bug'ları olabilir. Bu sebeple en azından A15 stabil hale gelene kadar Derpfest ROM bakabilirsiniz.
cihazım ginkgo farklılık gösterebilir sizinki ile normaldir dosya gelirse bende güncellerim onda sıkıntı yok da gelmedi herhalde

cihazım ginkgo farklılık gösterebilir sizinki ile normaldir dosya gelirse bende güncellerim onda sıkıntı yok da gelmedi herhalde
Ginkgo için olan A15 buildi şuan için KULLANMAYİN. Ciddi sorunlar var o buildde A14 Evo X 9.5'le devam edin, Tejas çözecektir sorunları yakında. (Veya Infinity X ile devam edin size kalmış)

Aramızda dağlar kadar fark varmış hocam. En baştan belirtseniz zorlamazdım. Konu X3 Pro içindi ve ben de sizde de X3 Pro var sandım.

Ginkgo için olan A15 buildi şuan için KULLANMAYİN. Ciddi sorunlar var o buildde A14 Evo X 9.5'le devam edin, Tejas çözecektir sorunları yakında. (Veya Infinity X ile devam edin size kalmış)
Bugün Evo X geri geçmeye karar verdim İnfinity X'de Google Asistan vb hatalı ekranı taratmam gerekiyor yapamıyorum. A15'e diğer ay geçmeyi düşünüyorum.

Birde Evo X'de Chrome'dan indirme yapınca arka plana atınca indirme duruyor umarım düzelir.

Bugün Evo X geri geçmeye karar verdim İnfinity X'de Google Asistan vb hatalı ekranı taratmam gerekiyor yapamıyorum. A15'e diğer ay geçmeyi düşünüyorum.

Birde Evo X'de Chrome'dan indirme yapınca arka plana atınca indirme duruyor umarım düzelir.
Lineage denenebilir belki hocam? Veya CrDroid?

Özelleştirmeleri Evo X de olduğu gibi geniş mi?

@LooNafleX Project Elixir nasıldır hocam?
Hocam Project Elixir daha IOS gibi minimalist bir deneyim sunduğunu iddia ediyor, fakat en bol özelleştirme Evo'da diye biliyorum. Lineage hafifletilmiş düz Android. CrDroid'de de font değişiyor sadece.

Sana kesin ve emin olarak söylüyorum yetersiz özelleştirme olabilir ama bütün ROM'ları sırasıyla denedim üşenmedim en iyisi pil performans olarak Infinity-X tek gecer minimum hatalar gözle görülmeyen bütün Custom ROM'ları geride bıraktı tavsiyem budur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı