marilynbytes
Attopat
Daha fazla
Birkaç gun once telefonuma hard reset attim. Telefonum POCO X3 Pro. Hard reset atma sebebim: Twitter'da bir videoya tıkladığımda yeni sekmeler acilarak baska sitelere yonlendirildim. Daha yonlendirildigim site acilmamisken telefonuma bir dosya indirildi. "Chrome. APK dosyasi indirildi" diye bir bildirim geldi. Dosya boyutu 5,56 MB ve yonlendirildigim site & bildirim linkini gorsellere ekledim. Dosyayi acmadan Chrome indirilenlerden sildim. Sanirim cinsel icerikli bir siteden indirilmis. Daha sonra cerezleri tarayicidan temizledim. Ertesi gun telefonuma hard reset attim. Hard reset sonrasi gun icinde telefon 2-3 kez kendini yeniden baslatti surekli olarak. Bu modelde bu durum kronikmis, onu hadi gectim. Bugün Outlook uygulamam coktu. Bir kafenin internetine baglanirken 3 kez sıkıntı yasadim. Şifreyi girip baglan dedigimde telefon kendini yeniden baslatti. Aslinda tam olarak yeniden baslatma değil, yeniden baslattiginda SIM kilidinin sifresini istiyor. Bunda istemedi. Telefon yeniden acildiginda şebeke yoktu. Biraz bekledikten sonra tekrar denedigimde baglandi. 3 kez de hard reset sonrasi beni farkli uygulamalardan atti. Bunlarin sebebi ne olabilir? Telefonun artık vadesi mi dolmus? Virus ile alakali bir durum olabilir mi? Virus dosyayi acmamis olmama ragmen calisabilir mi hard reset oncesinde? Bunu da soruyorum. Hard resetle alakali bir durum mudur?