Rehber Custom ROM POCO X3 Pro için Bootloader açma ve PixelExperience Custom ROM yükleme

Cihazımı görmüyor 9. aşamadan sonrasına gidemiyorum nasıl çözebilirim?

Cihazımı görmüyor 9. aşamadan sonrasına gidemiyorum nasıl çözebilirim?
Bilgisayara gerekli driverde eksik var o zaman aynı sorunu bende yaşamıştım.
Bu bağlantıdan aşağıda ki son sürümü indirip kurup dener misin? Açılan komut ekranında Y tuşu ile driveri kurduktan sonra Fastboot modda telefon bilgisayara bağlı iken aygıt yöneticisini aç orada Android Phone kısmında 'Android Bootloader İnterface' gibi birşey yazması gerekiyor yazıyorsa artık telefonu görüyor demektir. Ayrıca telefonun geliştirici seçeneklerinden 'Hata Ayıklama Modu' açık olmalı.

Teşekkür ederim ben yorumu görmeden önce arkadaşa yardımcı olduğunuz için.

Bu arada hala PixelExperience Plus kullanıyorum. Bir Custom ROM olmasına rağmen PixelExperience Plus'ı MIUI'dan daha güzel, daha şık ve daha stabil buluyorum.

Android Auto kullanırken MIUI stabil değil Pixel OS da stabilmi bir de kamera konusunda bir fark oluyor mu bu iki sebepten dolayı Pixel OS'a geçiş yapacağım.

Elinize sağlık hocam çok güzel bir rehber olmuş.

Elinize sağlık hocam çok güzel bir rehber olmuş.

Rica ederim.

Android Auto kullanırken MIUI stabil değil Pixel OS da stabilmi bir de kamera konusunda bir fark oluyor mu bu iki sebepten dolayı Pixel OS'a geçiş yapacağım.

PixelExperience ROM gayet stabil ve gayet hızlı fakat kamera olarak GCAM tavsiyemdir.

PixelExperience'ın içinde GCAM'den farklı bir kamera uygulaması geliyor.
Ve o uygulama çok kısıtlı. Yani sadece fotoğraf ve video çekip belge okuyabiliyorsunuz size o kadar söyleyeyim.

Size tavsiyem önyüklü gelen kamera uygulamasını PixelExperience ROM'u kurduktan sonra ayarlardan devre dışı bırakıp GCAM kurmanız.
En azından bende PixelExperience Plus ROM ile düzgün şekilde çalışan GCAM için link:
İleride daha güncelini veya daha eskisini denemek isterseniz GCAM deposu linki:

Son düzenleme:

Peki Android Auto'yu denediniz mi sırf bu yüzden POCO X3 Pro'dan Samsung'a 51'e geçmek zorunda kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…