Rehber Custom ROM POCO X3 Pro için Bootloader açma ve PixelExperience Custom ROM yükleme

Hocam emin ol hepsini yaptım geçti artık kusura bakma :D MIUI 14 deniyorum sabahtandır. Sürekli başka bir program sorun yaratıyor ama sanırım şimdi çözdüm. Ben bir daha bu işe girmem net :D

Zaten çok bilgili olmayan ya da dikkatli olmayan kişilerin bu tür şeylere girmesi tavsiye edilmez genellikle. Yine de biraz bile olsa size yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.😄👍🏻

Zaten çok bilgili olmayan ya da dikkatli olmayan kişilerin bu tür şeylere girmesi tavsiye edilmez genellikle. Yine de biraz bile olsa size yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.😄👍🏻

Hocam Mi Flash üzerinden daha cihazı bağlamadan programda hatalar aldım. Hepsini hallettim MIUI 14 kurma işlemine geçtim 515 saniye sürdü kurması ve en sonda error dedi fakat cihazı yeniden başlattı ve MIUI 14 yüklenmiş şu an kuruyorum. Herhangi bir sorun yaşar mıyım?

Hocam Mi Flash üzerinden daha cihazı bağlamadan programda hatalar aldım. Hepsini hallettim MIUI 14 kurma işlemine geçtim 515 saniye sürdü kurması ve en sonda error dedi fakat cihazı yeniden başlattı ve MIUI 14 yüklenmiş şu an kuruyorum. Herhangi bir sorun yaşar mıyım?

Yaşayacağınızı zannetmiyorum.

Herhangi bir sorun yok anlık olarak kullanıyorum. Tekrardan çok teşekkür ederim günlerdir sizi yoruyorum kusuruma bakmayın lütfen.

Benim amacım olabildiğince insana yardımcı olmak. Size de az da olsa yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.😄

Benim amacım olabildiğince insana yardımcı olmak. Size de az da olsa yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.😄

Hocam merhaba, sanırım ayvayı yedim. :( Dün IMEI sorgu yaptım cihaz üzerinde herhangi bir sorun yoktu. Az önce SMS geldi IMEI IMEI kayıt dışı kaldı diye. e-Devlet üzerinde baktım kayıt dışı cihaz ve Note 11 Pro olarak görünüyor. Cihaz TR cihazı acaba bu MIUI 14 global vayu yükledim diye olabilir mi? Çok keyfim kaçtı şu an.

Hocam merhaba, sanırım ayvayı yedim. :( dün IMEI sorgu yaptım cihaz üzerinde herhangi bir sorun yoktu. Az önce SMS geldi IMEI IMEI kayıt dışı kaldı diye. e-Devlet üzerinde baktım kayıt dışı cihaz ve Note 11 Pro olarak görünüyor. Cihaz TR cihazı acaba bu MIUI 14 global vayu yükledim diye olabilir mi? Çok keyfim kaçtı şu an.

Çoğu telefonda IMEI ROM atınca gitmiyor diye biliyordum. Siz MIUI 14 TR roma geri dönmeyi deneyin bence. Buna benzer sorun yaşayanların bazılarında stock ROM'a geçince sorun düzelmiş çünkü.
Kendi telefonuma bile bir şey olmadı Custom ROM atınca.
Sizin telefona attığınız ROM'un stock bir ROM olmasına rağmen IMEI'nizin gitmesine çok şaşırdım.😮

Çoğu telefonda IMEI ROM atınca gitmiyor diye biliyordum. Siz MIUI 14 TR roma geri dönmeyi deneyin bence. Buna benzer sorun yaşayanların bazılarında stock ROM'a geçince sorun düzelmiş çünkü.
Kendi telefonuma bile bir şey olmadı Custom ROM atınca.
Sizin telefona attığınız ROM'un stock bir ROM olmasına rağmen IMEI'nizin gitmesine çok şaşırdım.😮

Yapmak için kaç gün uğraştım bir daha yapabilir miyim onu bile bilmiyorum şahsen. Note 11 Pro olarak gözükmeyr başladı e-Devlet üzerinde ve kayıtsız yazıyor 😭

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı