GokhanYigitGya
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Cihaz kodunuz vayu olduğu icin öyle goruyor. Siz cihazın USB hata ayiklamasini acarken ek izin verdiniz mi?
Telefonu ilk defa USB hata ayıklama açık şekilde bilgisayara bağlarken MIUI'a pop up olarak erişim izni penceresi çıkıyor ona tamam dediniz mi?
Eğer o pencereyi hiç görmediyseniz cihazı açmayı deneyin eğer MIUI arayüzü gelirse yukarıda dediğimi yapmayı deneyin.
Eğer o pencereye daha önce tamam dediyseniz cihazı açmayı deneyin eğer MIUI arayüzü gelirse dediğimi tekrar yapmayı deneyin fakat bu sefer bu bilgisayar için bir daha sorma kutusunu da işaretleyin.
O hata büyük olasılıkla düzelecektir.
Hocam benim telefon bir alem oldu. Telefona dotos kurdum (https://forum.xda-developers.com/t/rom-11-0-unofficial-dotos-v5-1-1-for-galaxy-a10.4261351/) telefon kendini otomatik olarak yeniden başlattı. Şimdi ses kısma ve Power tuşu ile telefon yeniden başlıyor ama Samsung yazısı geliyor tekrar siyah ekran oluyor. TWRP'ye bile giremiyorum![]()
Şarj kablosunu bilgisayara takarak TWRP'ye girmeyi deneyin. Android 11 ve üzeri yazılım çalıştıran Samsung cihazlarda şarj kablosunu bilgisayara takmazsanız download moda ve TWRP'ye girmiyor cihaz doğru tuşlara bassanız bile.
Son düzenleme: