Custom ROM POCO X3 Pro için ROM atılmalı mı?

panda26

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba hocalarım, bende POCO X3 Pro var ve telefondan memnunum ama şöyle bir sıkıntı var: Ben Termux'ta herhangi bir dosyanın telefona erişmesini sağlayamıyorum. Biraz araştırdım, galiba Android 11 ile gelen bir şeymiş. Bundan kurtulmam lazım. Ben de Custom ROM atmayı düşündüm. Sizin de fikirlerinizi alabilir miyim? Telefon garanti kapsamı dışında, yani Root'la çözülebilecekse hem ROM hem de root atayım diyorum. Siz ne dersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hocalarım, bende POCO X3 Pro var ve telefondan memnunum ama şöyle bir sıkıntı var: Ben Termux'ta herhangi bir dosyanın telefona erişmesini sağlayamıyorum. Biraz araştırdım, galiba Android 11 ile gelen bir şeymiş. Bundan kurtulmam lazım. Ben de Custom ROM atmayı düşündüm. Sizin de fikirlerinizi alabilir miyim? Telefon garanti kapsamı dışında, yani Root'la çözülebilecekse hem ROM hem de root atayım diyorum. Siz ne dersiniz?

Sadece root atsan yeter fakat arayüzden pek hoşlanmıyorsan Custom ROM kurabilirsin.

Merhaba hocalarım, bende POCO X3 Pro var ve telefondan memnunum ama şöyle bir sıkıntı var: Ben Termux'ta herhangi bir dosyanın telefona erişmesini sağlayamıyorum. Biraz araştırdım, galiba Android 11 ile gelen bir şeymiş. Bundan kurtulmam lazım. Ben de Custom ROM atmayı düşündüm. Sizin de fikirlerinizi alabilir miyim? Telefon garanti kapsamı dışında, yani Root'la çözülebilecekse hem ROM hem de root atayım.

LineageOS.
PixelExperience.
Paranoid Android.
Evolution X
ArrowOS bunları kullanabilirsiniz hocam.

Merhaba konu dışı olacak ama cihazın batarya performansı nasıl.

1.5 - 2 senedir Pixel Experience kullanıyorum ve MIUI'dan 10 kat daha stabil ve performanslı olduğunu söyleyebilirim telefon yağ gibi akıyor. Kasma donma gibi sorunlardan muzdaripseniz atabilirsiniz kesinlikle.

Hocam merhaba ben 4 yıldır kullanıyorum telefonu biraz yıpranmış olabilir ama sabah 10'dan 1'e kadar aralıksız Telegram YouTube chromea falan bakarsam sarjim 10a düşüyor.

Oh hocam cevapladığınız için teşekkür ederim benim de öyle bir batarya performansım var dedim yoksa öldü mü diye aklımdaki sorunu giderdiniz sağ olsun tekrardan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı