Custom ROM POCO X3 Pro için ROM önerisi

Çok etkisi var mı emin olamadım. İlla ki vardır diye düşünüyorum. En azından işi garantiye almak amaçlı uygulamaları Benchmark moduna almıştım.
Rom u yapanlar öylesine koymamıştır bence illaki işlevi vardır.Kurunca deneyip öğrenirim.

Rom u yapanlar öylesine koymamıştır bence illaki işlevi vardır.Kurunca deneyip öğrenirim.
Geçenkinde kardeşim aramıştı ondan skorun düşük çıktığını düşünüyorum çünkü bu seferki testlerimdeki puanlar daha yüksek çıktı.

Geçenkinde kardeşim aramıştı ondan skorun düşük çıktığını düşünüyorum çünkü bu seferki testlerimdeki puanlar daha yüksek çıktı.
Bu da 5dk cpu throttling testi sonucu.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-08-09-14-23-18-208_com.primatelabs.geekbench6.jpg
    Screenshot_2024-08-09-14-23-18-208_com.primatelabs.geekbench6.jpg
    51,6 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_2024-08-09-14-41-24-295_com.antutu.ABenchMark.jpg
    Screenshot_2024-08-09-14-41-24-295_com.antutu.ABenchMark.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_2024-08-09-16-33-31-391_skynet.cputhrottlingtest.jpg
    Screenshot_2024-08-09-16-33-31-391_skynet.cputhrottlingtest.jpg
    81,1 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:

Bu da 5dk cpu throttling testi sonucu.
ROM hafif olduğundan benimkine kıyasla arada %10 luk bir fark var. Her türlü MIUI'dan iyidir bence.

Bunları rahat yapabilir hocam. Ancak telefonun bataryası kendinden az gidiyorsa ROM pek bir şey yapamayabilir.
Telefon geldiği ilk hafta aldım telefonu.Piyasadaki kronik anakart arızası,telefonun kapanıp bir daha açılmaması gibi bi sorun hiç olmadı.Şarjda uzun süre kullandığımı da hatırlamıyorum çok nadirdir.Pille ilgili sadece full bittiğinde veya bitmeye yakın çok fazla şarja takmışlığım var.Ama telefon günlük kullanımda 40 derecenin üstünde geziyor.Siz arrowos a geçince pil performansı gözle görülür fark etti mi?Mesela Instagram da 5 6 saat sonrası kalan şarj miktarı ne kadar fark etti miui ile arrowos arasında?

Telefon geldiği ilk hafta aldım telefonu.Piyasadaki kronik anakart arızası,telefonun kapanıp bir daha açılmaması gibi bi sorun hiç olmadı.Şarjda uzun süre kullandığımı da hatırlamıyorum çok nadirdir.Pille ilgili sadece full bittiğinde veya bitmeye yakın çok fazla şarja takmışlığım var.Ama telefon günlük kullanımda 40 derecenin üstünde geziyor.Siz arrowos a geçince pil performansı gözle görülür fark etti mi?Mesela Instagram da 5 6 saat sonrası kalan şarj miktarı ne kadar fark etti miui ile arrowos arasında?
Açıkçası bunu ölçebilme şansım olmadı. MIUI'dan ArrowOS geçtiğimde yurttayım ve tamamen mobil veri kullanıyordum. Benzer pil performansları vardı. ArrowOS az daha uzun gidiyor işte. Onun haricinde dediğim gibi bataryanın kendisinde aşınma varsa ROM pek çözüm değil ona.

Açıkçası bunu ölçebilme şansım olmadı. MIUI'dan ArrowOS geçtiğimde yurttayım ve tamamen mobil veri kullanıyordum. Benzer pil performansları vardı. ArrowOS az daha uzun gidiyor işte. Onun haricinde dediğim gibi bataryanın kendisinde aşınma varsa ROM pek çözüm değil ona.

Konudan alakasız ama size ulaşmam gerek ekmekarasihdd hocam, Discord'um hyperstrafe. Dönerseniz sevinirim.

Hocam ben sınırsız internet için VDS alacağım ve VDS'deki interneti v2ray veya bir şekilde kendi cihazlarıma gönderip kullanmayı düşünüyorum, böyle bir şey yapabilir miyim? Nasıl yapabilirim?

Hocam ben dün bootloader kilidi açtım ve arrowos kurmayı denedim ama ADB de ve twrp kurulumlarında çok zaman kaybettim.En son gece 4 de orangefox kurdum onunla da arrowos 13.1 kurdum ama sürekli poco yazısı yanıp döndü ve ofox a attı.Ben de format data yaptım sonrasında evolutionx indirdim onu kurdum o açıldı.Arrowos e benziyor o beğendim dediğim ayarlar bunda da var.Şimdi kendi ayarlarıyla geekbench 6 testi yaptım sonuçlar bu.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240812-215957_Geekbench 6.png
    Screenshot_20240812-215957_Geekbench 6.png
    92,5 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_20240812-220349_Geekbench 6.png
    Screenshot_20240812-220349_Geekbench 6.png
    93,8 KB · Görüntüleme: 53

Technopat Haberler

Geri
Yukarı