ArrowOS kurduktan sonra wipe data yaptınız mı hocam? Normalde bir ROM kurarken genelde wipe data yapılır ve fabrika ayarlarına resetlenir telefon.Hocam ben dün bootloader kilidi açtım ve arrowos kurmayı denedim ama ADB de ve twrp kurulumlarında çok zaman kaybettim.En son gece 4 de orangefox kurdum onunla da arrowos 13.1 kurdum ama sürekli poco yazısı yanıp döndü ve ofox a attı.Ben de format data yaptım sonrasında evolutionx indirdim onu kurdum o açıldı.Arrowos e benziyor o beğendim dediğim ayarlar bunda da var.Şimdi kendi ayarlarıyla geekbench 6 testi yaptım sonuçlar bu.
Hocam Evolution X bendeki kadar performans verememiş gibi pek. Özellikle Geekbench programında aramızda epey fark var gibi duruyor.Hocam ben dün bootloader kilidi açtım ve arrowos kurmayı denedim ama ADB de ve twrp kurulumlarında çok zaman kaybettim.En son gece 4 de orangefox kurdum onunla da arrowos 13.1 kurdum ama sürekli poco yazısı yanıp döndü ve ofox a attı.Ben de format data yaptım sonrasında evolutionx indirdim onu kurdum o açıldı.Arrowos e benziyor o beğendim dediğim ayarlar bunda da var.Şimdi kendi ayarlarıyla geekbench 6 testi yaptım sonuçlar bu.
Kısaca VPN kullanacaksınız o VDS üzerinden değil mi?Hocam ben sınırsız internet için VDS alacağım ve VDS'deki interneti v2ray veya bir şekilde kendi cihazlarıma gönderip kullanmayı düşünüyorum, böyle bir şey yapabilir miyim? Nasıl yapabilirim?
Son düzenleme: