kaaanrd
Hectopat
Telefonu 2022 Haziran gibi aldım hala ilk aldığım gün gibi kullanıyorum, hiç sıfırlamadım bile. MIUI 13 güncellemesini kurduktan sonra yavaşlığı daha fazla hissettim. Bunun ardından internette Custom ROM ve kernel tarzı terimleri duydum, biraz araştırdım ilgimi çekti ve bu sıkıcı MIUI arayüzünden bıkmıştım telefonum çok hızlı şarj yemeye başlamıştı, oyun performansım düşmüştü. Sizlerden isteğim, performans ve pil odaklı önerebileceğiniz bir ROM ve kernel var mıdır? Bu işlerde bilgim yoktu ve araştırmalarımla az çok öğrendim. Cihazımın bootloader kilidini yarın açıp ADB ile TWRP yükleyip TWRP ile ROM'u yüklemeyi düşünüyorum. Buraya kadar yaparım fakat kernel konusunda kararsızım. Cihazın brick olma ihtimali varmış sanırım cihazıma uygun olmayan kernel yüklersem. POCO X3 Pro için uygun ve performansı arttıracak kernel arayışındayım. Cihazıma uygun kerneli bulduktan sonra TWRP ile yüklememde hala brick olma ihtimali var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.
Project Elixir ROM'unu indirmeyi düşündüm. Arayüzü hoşuma gitti fakat süper şarj özelliği yok denildiğini gördüm. Bu konuda sizin fikriniz nedir?
Project Elixir ROM'unu indirmeyi düşündüm. Arayüzü hoşuma gitti fakat süper şarj özelliği yok denildiğini gördüm. Bu konuda sizin fikriniz nedir?