POCO X4 GT alınır mı?

Amacım oyun degil YouTube günlük kullanım dayanıklılık özellikleri çekici geliyor.

MIUI olduğu için kesinlikle hayır. Ha ROM atar kullanırsınız size kalmış. Ama bu fiyata ben ikinci el IP alırdım.

MIUI olunca ne oluyor?

Telefondan beklentiniz ve bütçeniz nedir?

Güzel kamera? İyi performans? Kaliteli yazılım?

15 Max 20 k

Alınabilir telefon ama oyun odaklı bir telefon. Kamera için de istiyorsanız S20 FE alın.

Kamerayı çok önemsemiyorum.

Amacım oyun degil YouTube günlük kullanım dayanıklılık özellikleri çekici geliyor.

MIUI olunca ne oluyor?

O zaman S20 FE Snapdragon öneririm. Performans olarak daha geride ama ciddi anlamda oyuncu değilseniz aradaki farkı asla fark edemezsiniz.

Yazılım stabilitesi, kamera, ekran ve kalite olarak çok çok daha iyi bir cihaz S20 FE Snapdragon.
Özellikle ekran teknolojisi olarak çok daha önde.

Arkadaşın dediği MIUI yazılımı Xiaomi, Mi, Redmi ve POCO cihazlarda kullanılan arayüze verilen isim.
Sorunlarıyla meşhur bir arayüz olduğu için ön yargılı olanlar fazla.

Ama tabii sorunsuz olsa bile Samsung'un arayüzü çok daha iyi.

O zaman S20 FE Snapdragon öneririm. Performans olarak daha geride ama ciddi anlamda oyuncu değilseniz aradaki farkı asla fark edemezsiniz.

Yazılım stabilitesi, kamera, ekran ve kalite olarak çok daha iyi bir cihaz S20 FE Snapdragon.

Arkadaşın dediği MIUI yazılımı Xiaomi, mi, Redmi ve POCO cihazlarda kullanılan arayüze verilen isim.
Sorunlarıyla meşhur bir arayüz olduğu için ön yargılı olanlar fazla.

Ama tabii sorunsuz olsa bile Samsung'un arayüzü çok daha iyi.
Ön yargı değil hocam kaç yıl boyunca kullandım gerçekten OneUI daha iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı