POCO X5 Pro 5G vs iPhone 12 Pro

d4reu

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle ben POCO X5 Pro 5G model telefon almıştım. Telefonun çoğu özelliğini beğensem memnun olsam da bu ısınma sorunu beni aşırı sinir ediyor. Aynı zamanda oyunlarda da performans iyi deniliyordu fakat hiç de beklediğim gibi çıkmadı. Gece Reels izlerken 2 saat geçirmişim bir baktım telefon yanıyor, el feneri açamayız tel sıcak diyor o derece yanmış. Oyunlarda performans modu ara sıra işe yarasada zaten alev içindeyken bir de performans modu açtığım zaman telefon cehennem gibi oluyor. Ama 67 watt şarj da en güzel detayı. Her neyse uzatmaya gerek yok kamera, performans gibi özelliklere bakarsak hangisi daha kullanışlı olur? Evde annemden kalma iPhone 12 Pro var 128 GB sizce değiştirmeli miyim yoksa POCO'dan devam mı etmeliyim danışmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Karşılaştırma yapılacak telefon değiller. İkisi arasında iPhone 12 Pro. Fakat yerine S23 öneririm.
Poco telefonu yeni aldığım için bir daha telefon almam imkansız.
iPhone 12 Pro zaten annemden kalma o yüzden bedavaya bu değişimi yapmalı mıyım yapmamalı mıyım diye arada kaldım.
Birde ''Karşılaştırma yapılacak telefon değiller'' dediniz yani arada açık ara fark var mı demek istediniz

POCO telefonu yeni aldığım için bir daha telefon almam imkansız.
iPhone 12 Pro zaten annemden kalma o yüzden bedavaya bu değişimi yapmalı mıyım yapmamalı mıyım diye arada kaldım.
Bir de "Karşılaştırma yapılacak telefon değiller" dediniz yani arada açık ara fark var mı demek istediniz

İkisinin de birbirine göre iyi veya kötü olduğu yönler var. iPhone 12 Pro 60 Hz ekran ve pil dışında üzmez gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı