Poco x6 pro 12/512 GB alınır mı?

Bütçe
20000

Tunhizm

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 20,000 tl bütçe ile çoğunlukla oyun oynamak için bir telefon almayı düşünüyorum. İnternette gezerken poco x6 pro ile karşılaştım ve işlemcisi gayet iyi gözüküyor fakat telefon daha yeni çıktığı için kronik sorunu yada yazılımsal bir hatası var mı onu bilemiyorum. Sizce bu telefon alınır mı ve alınmazsa alternatif olarak ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki bu telefon sizce beni ne kadar süre götürür, kaç yıl kullanabilirim bu telefonu bir bilginiz var mı?

İnternette 3 sene güncelleme aldığı yazıyor ama emin değilim Android bazında en uzun ömürlü markanın Samsung olduğunu söyleyebilirim sizin kullanımınıza göre değişir kaç sene götürdüğü de tahminim 3 sene 4 sene arası.

Merhaba arkadaşlar. 20,000 tl bütçe ile çoğunlukla oyun oynamak için bir telefon almayı düşünüyorum. İnternette gezerken poco x6 pro ile karşılaştım ve işlemcisi gayet iyi gözüküyor fakat telefon daha yeni çıktığı için kronik sorunu yada yazılımsal bir hatası var mı onu bilemiyorum. Sizce bu telefon alınır mı ve alınmazsa alternatif olarak ne önerirsiniz?
Alınır

Merhaba arkadaşlar. 20,000 TL bütçe ile çoğunlukla oyun oynamak için bir telefon almayı düşünüyorum. İnternette gezerken POCO X6 Pro ile karşılaştım ve işlemcisi gayet iyi gözüküyor fakat telefon daha yeni çıktığı için kronik sorunu ya da yazılımsal bir hatası var mı onu bilemiyorum. Sizce bu telefon alınır mı? Ve alınmazsa alternatif olarak ne önerirsiniz?

Alınır görünürde büyük bir kronik sorunu yok 8 ay oldu çıkalı. Benim gördüğüm tek kronik sorun Xiaomi'nin ekran sensörü telefon ile konuşurken seni algılamayabiliyor uzun süreli konuşmalarda ekrana basabiliyorsunuz. Elle ekranı kapatın geçin benim gördüğüm tek sorun bu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı