POCO X6 Pro (512/12) vs POCO F6 (512-12)

Bu adam harbi aynı ben adwuawgduıagwpdaw.



Aga bence alabiliyorsak POCO F6 alalım geçelim. 512/12 olanı mı alacaksın?
Kanka bide kamera ikimiz içinde çok önemli değil sanırsam ikinci olarakta batarya da 11-12 puan fark atmış ama 67 den 90 wattlık bir şarj doldurma hızı bunu telafi ediyor
 
PUBG Mobile oynarım genellikle. Ondan sonra inşallah bu cihazıda alırsam bir arkadaşım ile Genshin Impact başlamayı düşünüyorum.
Valla kanka beni uzun idare edebilecek (mobile legends oynuyorum takımcak globale çıktık (ilk 1)) valla bu performansı ilk günkü gibi stabil kalırsa kasma-drop olmasın diğer özellikleri olmasa da olur sanırsam bende f6 alıcam gel sende al bitsin bu çile uykusuz geceler ::)
 
Vallahi kanka beni uzun idare edebilecek (Mobile Legends oynuyorum takımcak globale çıktık (ilk 1)) vallahi bu performansı ilk günkü gibi stabil kalırsa kasma-drop olmasın diğer özellikleri olmasa da olur sanırsam bende F6 alacağım gel sende al bitsin bu çile uykusuz geceler::)

Çok güzel. Harbi bitsin yeter.
 
Eğer hayatta parayla alınabilecek istediğiniz bir şey yoksa F6 alın. Ama konsoldur, elektrikle testere falan aklınızda varsa köşede para bulunsun.
 
Eğer hayatta parayla alınabilecek istediğiniz bir şey yoksa F6 alın. Ama konsoldur, elektrikle testere falan aklınızda varsa köşede para bulunsun.
Kanka 4090ım var açıkçası konsol almam 18 yaşındayım elektrikli süpürge almam dışarda gezmek için para harcamam (arkadaşım yok) olsa bile bir kahveye 120tl vermem gider oyun alırım
 
Ne diyelim yapıştır o zaman F6'yı. Bu arada parayı nereden buluyorsun. Meraktan soruyorum.
Mobile legendsta boost yaptım+ hesap al sat iki tane hesabım vardı zamanında 45kya gitti aynı zamanda growtopia adlı oyunda hosterlık yaptım ve bana GHC(Golden heart crystal) düştü oda 16-20k bişeydi biraz bekledim paranın gelen faizi ile 100klık bir sistem dizdim şuan 200-220 k arası oldu 40 kda elimde kaldı 17kya geri hesap aldım onun oranlarını düzeltip 30-40 k ya okutucam sonra şuan elimde 22k var 2k annemden babamdan alıp o telefonu alıcam sonra askere falan derken hayat geçecek kankam
 
Geri
Yukarı