Poco X6 Pro alınır mı?

Bütçe
20000

Ghostaria

Femtopat
Daha fazla  
POCO X6 Pro 12/512 almayı düşünüyorum, 20.000 liradan üste çıkmam pek mümkün değil. Kamera benim için aşırı önemli değil depolaması yüksek, hızlı, ekranı ve sesi iyi bir telefon arıyorum. Tavsiye ve yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

POCO X6 Pro 12/512 almayı düşünüyorum, 20.000 liradan üste çıkmam pek mümkün değil. Kamera benim için aşırı önemli değil depolaması yüksek, hızlı, ekranı ve sesi iyi bir telefon arıyorum. Tavsiye ve yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Kamera önemli değil ise söylediğiniz şeylere POCO X6 Pro tam uyuyor, şahsen kullanıyorum. Alabilirsiniz, fiyatına göre en hızlı depolama birimi ve RAM standardına sahip telefon POCO X6 Pro.

Yazılımsal olarak sıkıntılı diyenler vardı. POCO oyun kısmında iyi telefonlar yapıyor.

Herhangi bir bug ya da problemini görmedim hocam, 5 aya yakındır kullanıyorum.

Kamera önemli değil ise söylediğiniz şeylere POCO X6 Pro tam uyuyor, şahsen kullanıyorum. Alabilirsiniz, fiyatına göre en hızlı depolama birimi ve RAM standardına sahip telefon POCO X6 Pro.

Herhangi bir bug ya da problemini görmedim hocam, 5 aya yakındır kullanıyorum.

Olabilir anakart sorunu vardı bir ara devam ediyor mu acaba?

Aynı şekilde tüm oyunları 60-120 arası FPS'te en yüksek ayarlarda oynayabiliyorum, günlük kullanımda da 7-8 saat civarı ekran süresi alıyorum 120 Hz ekran yenileme hızında.

Olabilir anakart sorunu vardı bir ara devam ediyor mu acaba?

X3 Pro'dan sonra anakart problemi çözüldü hocam, bu modelde hiçbir kronik hata yok.

Kameradan çok bir şey beklemeyin. Ekranı güzel, ses olarak aramada biraz az gibi ancak duyuluyor. Oyun odaklı mı alacaksın?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı