POCO X6 Pro 12/512 almayı düşünüyorum, 20.000 liradan üste çıkmam pek mümkün değil. Kamera benim için aşırı önemli değil depolaması yüksek, hızlı, ekranı ve sesi iyi bir telefon arıyorum. Tavsiye ve yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Honor 200 bakabilirsiniz oyun odaginiz değilse POCO önermem.
POCO X6 Pro 12/512 almayı düşünüyorum, 20.000 liradan üste çıkmam pek mümkün değil. Kamera benim için aşırı önemli değil depolaması yüksek, hızlı, ekranı ve sesi iyi bir telefon arıyorum. Tavsiye ve yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Yazılımsal olarak sıkıntılı diyenler vardı. POCO oyun kısmında iyi telefonlar yapıyor.
Kamera önemli değil ise söylediğiniz şeylere POCO X6 Pro tam uyuyor, şahsen kullanıyorum. Alabilirsiniz, fiyatına göre en hızlı depolama birimi ve RAM standardına sahip telefon POCO X6 Pro.
Herhangi bir bug ya da problemini görmedim hocam, 5 aya yakındır kullanıyorum.
Olabilir anakart sorunu vardı bir ara devam ediyor mu acaba?
Kameradan çok bir şey beklemeyin. Ekranı güzel, ses olarak aramada biraz az gibi ancak duyuluyor. Oyun odaklı mı alacaksın?POCO X6 Pro 12/512 almayı düşünüyorum, 20.000 liradan üste çıkmam pek mümkün değil. Kamera benim için aşırı önemli değil depolaması yüksek, hızlı, ekranı ve sesi iyi bir telefon arıyorum. Tavsiye ve yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Poco X3 pro serisiydi o.Olabilir anakart sorunu vardı bir ara devam ediyor mu acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.