POCO X6 Pro alınır mı?

komutanrafa27

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, telefonum eskidiği için yeni ve sağlam bir telefon almak istiyorum. Araştırmalarım sonucunda POCO X6 Pro'nun bana en uygun telefon olduğunu düşündüm çünkü telefonu %80 oyun %20 sosyal medya için kullanıyorum diyebilirim ve POCO'nun işlemcisinin çok iyi olduğunu gördüm şu anda 18000 TL'ye var Hepsiburada'da bende sıcak bakıyorum tavsiyeleriniz varsa yazarsanız mutlu olurum şimdiden teşekkürler.

Alınır. Tek odağı oyun da değil bu arada. İşlemcisi sadece oyunlarda değil, farklı türde ağır işlerde de çok etkili oluyor. Cihazın hızını kayda değer şekilde arttırması da cabası. Kamerası bâriz eksisi; o kadar. Tasarımı da kimine göre kaba ve kötü fakat bu tamamen subjektif.

Herkese merhaba, telefonum eskidiği için yeni ve sağlam bir telefon almak istiyorum. Araştırmalarım sonucunda POCO X6 Pro'nun bana en uygun telefon olduğunu düşündüm çünkü telefonu %80 oyun %20 sosyal medya için kullanıyorum diyebilirim ve POCO'nun işlemcisinin çok iyi olduğunu gördüm şu anda 18000 TL'ye var Hepsiburada'da bende sıcak bakıyorum tavsiyeleriniz varsa yazarsanız mutlu olurum şimdiden teşekkürler.
Alınır 3,4 sene idare eder, dahada kullanırsın. Üst düzey kamera performansı bekleme.

Telefon görüşmesi yaparken telefon ekranı kapanıyor, görüşme sırasında kulağınızdan çektiğinizde ekran kapalı kalmaya devam ediyor muş, eğer alırsan bu sorun hala öyle mi diye söyler misin? Bazı canlı görüşme sırasında ekranda bir şeyler yapman gerekiyor, kapalı kalmaya devam ederse sorun çıkar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı