POCO X6 Pro alınır mı?

895135

Femtopat
Arkadaşlar hayırlı sosyaller. POCO X6 Pro ile ilgili bir sürü yorum okudum. Kimisi öneriyor kimisi yerden yere vuruyor anlamadım gitti. Neyse asıl soru şu:
Günlük kullanım ve oyun için alınır mı?(PUBG gibi oyunlar oynuyorum)
Bütçe maksimum 20k. Şimdiden teşekkürler, başka alternatifleriniz varsa önerebilirsiniz.

Çok güzel telefon 6 aydır kullanıyorum çok güzel ekranı işlemcisi oyun performansı bir ayrı güzel ama tek sıkıntısı pil performansı biraz daha para biriktirip X7 Pro alınabilir işlemci yenilendi pil 6000MAh'a çıkarıldı X6 Pro'dan çok daha üstün duruyor.

Ben Aralıktan beri kullanıyorum, telefon hakkında izlenimlerim şu şekilde hocam:
Telefonun bir ısınma sorunu var, yaz vakitleri telefonun ısınması şarj olurken sorun çıkarabilir. 67W şarj desteği bence muazzam bir özellik, batarya ömrü maalesef bu yüksek watt mevzusu yüzünden pek uzun değil, yani 1-2 sene içerisinde bataryayı değiştirmeniz gerekebilir, günlük kullanım açısından rahat, çok telefona bakan birisiyseniz 20 dk 67W şarjla gününüzü çok rahat çıkarırsınız. PUBG gibi oyunlar konusunda ise benim çözemediğim bir sorun var. İlk aldığım dönemlerde FC Mobile oynarken 120 fps görüyordum fakat şu aralar Game Booster niyeyse oyunu 60 fps'den çıkaramıyor. Bu sorunun çözümünü de bulamadım, ama 120Hz yenileme hızı ve 8 çekirdekli 3.35Ghz destekli MediaTek işlemcisi oyunlar konusunda gerçekten çok mükemmel, bu fps sorunu diğer oyunlarda olur mu bilmiyorum, sadece FC Mobile oynadığımdan dolayı diğer oyunlara bakmadım ama ben 120 fps görüyordum zamanında en yüksek ayarlarda. Şık ve ince bir tasarımı var, kameraları ortalamanın üzerinde, videolar 1080p 60FPS veya 4K 30FPS çekilebiliyor, aynı zamanda video sabitleyici özellik de var. Standart kamera 16MP, maksimum 64MP. Makro kamerası 0.6x'de yaklaşık 12MP çekebiliyor diye hatırlıyorum ama daha düşük de olabilir. Ön kamerası da 16MP, videolar da 1080p 60FPS çekilebiliyor, yani vlog çekmek için vs bence gayet ideal, IG postlarınızı bu kamerayla çekebilirsiniz. Şuan bir iPhone 13 almaktansa Poco'nun X6 veya X7 serisini almayı tercih ederim, hem daha ucuz hem de kaliteli, ayrıca iPhone 13'ün de ısınma sorunu var. Benim tek şikayet ettiğim konu HyperOS. İlk gördüğümde çok umutlandırmıştı beni fakat deneyimleyince hiç hoşuma gitmedi, GetApps, Mi Tarayıcı gibi başa bela uygulamaları var. Telefonun Google işbirliği ile yapılmasına rağmen bu uygulamalar sistem varsayılanı olarak gösterildiğinden silinemiyor, beni çok sinir ediyor bu gün içerisinde ama bunların izinlerini vs kaldırınca bi nebze görmeyebiliyorsunuz. Temaların bir kısmı ücretli, kendimiz de tema üretemiyoruz sanırsam, keşke olsa da kendimiz özelleştirebilsek diyorum. Tema konusunu çok araştırmadığımdan o noktada pek bişey söyleyemiyorum, belki kendi temamızı üretip koyabiliyoruzdur. Benim 2. Xiaomi telefonum bu, öncesinde de Poco F1 kullanıyordum, genel olarak Poco serisi sağlam ve dayanıklıdır, ben sizin yerinizde olsam bu telefona bir şans verirdim. Dediğim gibi övülecek ve eleştirilecek yanları çok ama övülecek yanları daha fazla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı