Poco X6 Pro deneyimim

Imeiler harici olarak satiliyor mu? Benim bildigim eskimis kullanilmayan veya telefonunu tamire veren kisilerin imeini kullaniyorlardi.
Hocam telefoncuların IMEI havuzu var fakat ileride aynı IMEI numarasını başka cihaza atarlarsa senin cihaz gider. Bu yüzden en iyisi İMEI kendin vermek.

Gayet iyi. Zaten kameradan bir şey bekleme diyenlerin çoğu cihazı kullanmamış kimseler.

Gayet iyi. Zaten kameradan bir şey bekleme diyenlerin çoğu cihazı kullanmamış kimseler.
Valal hocam bence de iyi. Ben beklentiyi çok düşük tutmuştum tost makinesi gibi bekliyordum. Poco nun kamera iddaası olmamasına rağmen baştan sağma yapmamışlar. Şimdi Leica kameraları merak ediyorum asıl.

Wifi 6 özelliğini deneyimledim bir de. Samsung A32 iie Türknet Giga fiber e bağlandığımda hız testinde Max 300 Mbps falan görüyordum. Poco X6 Pro ile aynı modeme bağlanınca kablosuzda 900 Mbps hız görünce şaşırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…