Poco X6 Pro deneyimim

Hocam 8/256 modelinin fiyatı hakkında bir bilginiz var mı?

Samsung 4 yıl veriyor Android güncellemesini orta segmentte.

IMEI'ler harici olarak satiliyor mu? Benim bildigim eskimis kullanilmayan veya telefonunu tamire veren kisilerin IMEI'ni kullaniyorlardi.

Bu sefer telefonunu tamirden alan kullanıcının iletişimi kapanmıyor mu?

IMEI'ler harici olarak satiliyor mu? Benim bildigim eskimis kullanilmayan veya telefonunu tamire veren kisilerin IMEI'ni kullaniyorlardi.

Bu sefer telefonunu tamirden alan kullanıcının iletişimi kapanmıyor mu?

Bu telefona çerçevelerin plastik olması rezillik.

Faturayla birlikte gittigin zaman aciliyor kopyalanan kapaniyor.

Leica ayrı bir seviye hocam. Dehşet iyi bir lens. Sony telefon lensleri nasıldır bilmem ama Leica POCO F4'ten daha iyi çekiyor.

Merhaba herkese X6 Pro anneme almayı düşünüyorum dirençli şekilde kronik sorunu falan var mı acaba?

Bence anneye alınacaksa A55 alınmalı POCO kozmetik olarak çok eksik.

Hocam birkaç ay önce Galaxy S22 kullandım Samsung gerçekten bayağı sorunlu şarj berbat ekranı ve telefon küçük önceden TV'si vardı Samsung'un onda da sorun çıktı şu saatden sonra Samsung almayı hiç düşünmüyorum mesela annem şu anda Redmi Note 7 kullanıyor artık bayağı eskidi telefon ondan alacağız Samsung hariç başka önerileriniz var mı şu 2 gündür araştırmaktayım telefonları.

O zaman POCO X6 Pro iyi gibi bir anneye fazlasıyla yeter gibi. İstersen Honor 90 bak ama işlemcisi X6 Pro'ya göre düşük kalır ön tasarımı hoş.

O zaman POCO X6 Pro iyi gibi bir anneye fazlasıyla yeter gibi. İstersen Honor 90 bak ama işlemcisi X6 Pro'ya göre düşük kalır ön tasarımı hoş.

X6 Pro'nun kronik sorunu falan var mı bir de bende şu anda Redmi 60 yani POCO F5 Pro var dirençli kayitli ve aldiğım yer sıfırlama yapma IMEI uçar dedi az önce başka bir yerde satan gördüm uçmaz yazmış kafam karıştı hangisi doğru sizce.

IMEI konusunda pek bilgim yok X6 Pro da kronik hata duymadım sadece arayüzü kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…