F6 sipariş verecekler icin tavsiyem uygulamasini indirerek 1000 TL'lik kupon kazanabilirsiniz. Ancak sadece F6 8/256 için geçerli. Bana 19.499'a geldi F6 8/256
Kargoya verilmediyse iptal edin ben oyle yaptim. Basta 400 luk kuponu kullanip sipariş verdim ama sonrada siteyi kurcalarken puan sistemi falan varmış onu farkettim. Kupon o sistemden geliyor. Sonra tekrar sipariş verdim.Bende 6. yıla özel indirim vardı sadece. Bir de 400TL'lik kupon.
1000TL'lik indirimi hiç görmedim.
Artık verdim bile.. sağlık olsunKargoya verilmediyse iptal edin ben oyle yaptim. Basta 400 luk kuponu kullanip sipariş verdim ama sonrada siteyi kurcalarken puan sistemi falan varmış onu farkettim. Kupon o sistemden geliyor. Sonra tekrar sipariş verdim.
Artık verdim bile. Sağlık olsun.
Hocam telefon elinize ulaştımı bende almayı düşünüyorumda.
Hocam telefon elinize ulaştımı bende almayı düşünüyorumda.
Hayırlı olsun tekrardan güle güle kullanın.Perşembe günü gelecek diye gösteriyor.
Gelince nasıl olduğunu yazarım hocam.
Hocam iyi günler telefon elime ulaştı, kargo 3 gün içinde geldi ve kargolama çok iyiydi
Telefonu kurdum ve çoğu özelliği kendime göre ayarladım öncelikle kameradan bahsediyim, kamerası kötü diyenler var ancak gayet de güzel bir kamerası olduğunu söyleyebilirim 4k/60 FPS çok iyi video çekiyor ve ortam ışığında güzel fotoğraflar çıkarıyor ancak gece nasıl olur bilmiyorum.
Oyun olarak PUBG 120FPS diyorlar ancak PUBG oynamıyorum, MLBB'de Ultra grafiklerde kasmadan akıcı şekilde oynatıyor
Isınma sorunu yok gibi yani biraz ısı veriyor kilifsiz kullanınca ancak sorun teşkil etmiyor (uzun süre kullanmadim 3 saat sadece)
Şarj ise bence böyle güçlü bir telefon için güzel gidiyor, biraz hızlı gittiğini düşünebilirsiniz ancak 90W şarj ile en fazla 1 saat içinde 100 oluyor zaten o yönde sıkıntı olmaz.
Genel olarak cidden güzel bir telefon fiyatını hak ediyor.
Bütçeniz 20k civarı ise cidden sizin için en iyi telefon olabilir sorunuz var ise alabilirim, iyi günler.
Çok teşekkür ederim hocamHayırlı olsun tekrardan güle güle kullanın.
Çok teşekkür ederim hocam.
Perşembe günü gelecek diye gösteriyor.
Gelince nasıl olduğunu yazarım hocam.
Hocam iyi günler telefon elime ulaştı, kargo 3 gün içinde geldi ve kargolama çok iyiydi.
Telefonu kurdum ve çoğu özelliği kendime göre ayarladım öncelikle kameradan bahsediyim, kamerası kötü diyenler var ancak gayet de güzel bir kamerası olduğunu söyleyebilirim 4k/60 FPS çok iyi video çekiyor ve ortam ışığında güzel fotoğraflar çıkarıyor ancak gece nasıl olur bilmiyorum.
Oyun olarak PUBG 120FPS diyorlar ancak PUBG oynamıyorum, MLBB'de Ultra grafiklerde kasmadan akıcı şekilde oynatıyor.
Isınma sorunu yok gibi yani biraz ısı veriyor kilifsiz kullanınca ancak sorun teşkil etmiyor (uzun süre kullanmadim 3 saat sadece)
Şarj ise bence böyle güçlü bir telefon için güzel gidiyor, biraz hızlı gittiğini düşünebilirsiniz ancak 90W şarj ile en fazla 1 saat içinde 100 oluyor zaten o yönde sıkıntı olmaz.
Genel olarak cidden güzel bir telefon fiyatını hak ediyor.
Bütçeniz 20k civarı ise cidden sizin için en iyi telefon olabilir sorunuz var ise alabilirim, iyi günler.
Günde 2-3 saat oyun oynuyorsan gün bitmeden s23 fe yi şarja takman gerekir.Hocam merhaba cevapladiginiz için teşekkürler bütçem 20k civari S23FE ve POCO F6 arasında kaldım. Günde 2-3 saat oyun oynayan biriyim sizce hangisi ve F6 günlük kullanımda nasıl.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.