POCO X6 Pro vs Samsung A35

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bütçe
20000
X6Pro almak varken niye Exynos alsın.
Yetersiz optimizasyonu olan X6 Pro modelini asla tercih etmem. Donanımı dışında yüzüne bile bakmam o modelin. Kamerası çöp, yazılımsal olarak bir sürü hatası var. Ayrıca Samsung modeli en az 5 yıl güncelleme alacak. POCO serisi genelde 3-4 yıl güncelleme alıyor. Ben A55 alırdım, arkadaş X6 Pro'yu isteklerine daha uygun gördüyse onu alabilir.

Merhaba arkadaşlar. Başlıktan anlayacağınız üzeri hangi telefonu alsam? Açıkçası A35 yerine A55 almayı düşünüyordum. Fakat benim için aralarında neredeyse hiçbir fark yok. Benim önceliğim yok. Fakat oyun ve günlük olarak kullanacağım. Günlükten kastım mesela sosyal medyaya girmek gibi. Kamera çok önemli değil. Bu kadar.

X6Pro işlemcisi sıkıntılı F5 daha mantıklı olur X6Pro yerine Honor 200 de bakılır.

Yetersiz optimizasyonu olan X6 Pro modelini asla tercih etmem. Donanımı dışında yüzüne bile bakmam o modelin. Kamerası çöp, yazılımsal olarak bir sürü hatası var. Ayrıca Samsung modeli en az 5 yıl güncelleme alacak. Ben A55 alırdım, arkadaş X6 Pro'yu isteklerine daha uygun gördüyse onu alabilir.

Optimizesi mi yetersiz 😂😂 yazılımsal sorunlar düzeleki çok oldu haberin olsun hem o cihazla alakası yok yazılımla alakalı ve HyperOS 2 çıkıyor onda hiçbir sorun yok. Samsung en az 5 yıl demişsin bir de onun 2 yılı yazılım güncellemesi kalanı güvenlik güncellemesi. Milleti kandırıp durmayın sonra niye yazılım güncellemesi gelmiyor diyor millet. Bilmediğin şeylerle ilgili yorum yapma derim A35 alacak Android 16 gelecek sonra bitecek zaten.

X6Pro işlemcisi sıkıntılı F5 daha mantıklı olur X6Pro yerine.

TikTok'ta gelip konuşmuşsun neresi sıkıntılı acaba? kullan da öyle konuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yetersiz optimizasyonu olan X6 Pro modelini asla tercih etmem. Donanımı dışında yüzüne bile bakmam o modelin. Kamerası çöp, yazılımsal olarak bir sürü hatası var. Ayrıca Samsung modeli en az 5 yıl güncelleme alacak. POCO serisi genelde 3-4 yıl güncelleme alıyor. Ben A55 alırdım, arkadaş X6 Pro'yu isteklerine daha uygun gördüyse onu alabilir.

Karşılaştığınız hatalardan bazılarını söyleyebilir misiniz? Test edip yollayacağım, muhtemelen çözülmüştür.

Optimizesi mi yetersiz 😂😂 TikTok videoları izleyip gelmişsin buraya bilmişlik taşlıyorsun aynen kanka optimizesi yok değil mi ayrıca yazılımsal sorunlar düzeleki çok oldu haberin olsun hem o cihazla alakası yok yazılımla alakalı ve HyperOS 2 çıkıyor onda hiçbir sorun yok öğrense gel koçum Samsung en az 5 yıl demişsin bir de onun 2 yılı yazılım güncellemesisi kalanı güvenlik güncellemesi milleti kandırıp durmayın sonra millet diyor niye yazılım güncellemesi gelmiyor bilmediğin şeylerle ilgili yorum yapma derim A35 alacak Android 16 gelecek sonra gg zaten.

Tiktokda gelip konuşmuşsun neresi sıkıntılı acaba kardeşim kullanda öyle gel bebeler den görüp gelme
Sınıf arkadaşım kullanıyor birader. Kasma donma ve pil dışında bir problemim yok demişti, bu da yetersiz optimizasyon olduğunu gösterir. Samsung, A55 modeli için en az 4 yıl işletim sistemi, en az 5 yıl da güvenlik güncellemesi planladığını belirtti kardeşim. 2 yıl diyorsun bir de 🤣.

Sınıf arkadaşım kullanıyor birader. Kasma donma ve pil dışında bir problemim yok demişti, bu da yetersiz optimizasyon olduğunu gösterir. Samsung, A55 modeli için en az 4 yıl işletim sistemi, en az 5 yıl da güvenlik güncellemesi planladığını belirtti kardeşim. 2 yıl diyorsun bir de 🤣.

Sınıf arkadaşın güncellememiş olabilir, stok şekilde kullanıyor olabilir. Bilmeden, kendiniz kullanmadan garip garip yorumlarda bulunmayın.

Ayrıca şunu söyleyeceğim, A serisi genellikle 2 Android güncellemesinden sonra feci şekilde yavaşlamakta, en azından A23 kullanan bir yakınımdan gördüm, bir süre tecrübe ettim cihazı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı