Çözüldü POCO X6 Pro'ya Android 15 ve HyperOS 2 ne zaman gelecek?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Benim cihazda global ROM var hala gelmedi ya inşallah birkaç güne getirirler bu arada TR eom diye bir şeyde varmış ona global ROM'dan sonra gelir diye düşünüyorum TR ROM kullananlar biraz daha bekler bootloader açabilsem eeu ROM kuracağım ama başvuru yapamıyorum hel diğer güne atıyor ne zaman başvuru günü gelse direk diğer güne atıyor 00.00 da mı denemek lazım anlamadım.

Benim cihazda global ROM var hala gelmedi ya inşallah birkaç güne getirirler bu arada TR eom diye bir şeyde varmış ona global ROM'dan sonra gelir diye düşünüyorum TR ROM kullananlar biraz daha bekler bootloader açabilsem eeu ROM kuracağım ama başvuru yapamıyorum hel diğer güne atıyor ne zaman başvuru günü gelse direk diğer güne atıyor 00.00 da mı denemek lazım anlamadım.

Hocam global roma güncelleme gelirse diğer hepsine de gelir şu an global ROM için belirli modeller öncelikli onun dışında sizdeki cihaz yine şubatta alacak güncellemeyi.
Bir diğeri ise bootloader kilidini açmak için mi topluluğunda bölgeyi global yaptıktan sonra "bootloader unlock" seçeneğinden başvuru yapmak gerekir. Başvurular Çin saatine göre 00.00'da başlar, Türkiye saatine göre tam 19.00'a denk gelir. Ancak saliseler bile önemli çünkü günlük 2000 kişinin başvurusuna izin verilir kalanlara ertesi gün denemesini söyler. Kilit açma başvurunuz alındığında geliştirici seçenekleri> mi kilit açma durumu sekmesinden "hesap ekle" denmelidir. Hesap başarıyla eklendi uyarısını alırsanız 72 saat sonra PC üzerinden MI Unlock uygulaması ile gerekli işlemleri tamamladıktan sonra bootloader kilidi başarılı şekilde açılır.
Bootloader kilidi açılırken her veriniz silinir.
Bu dediklerim global ya da Avrupa cihazları için geçerlidir. Çin varyant bir cihazınız var ise bootloader kilidi açma işleri çok kısıtlı olduğu için açılamayabilir.

Hocam global roma güncelleme gelirse diğer hepsine de gelir şu an global ROM için belirli modeller öncelikli onun dışında sizdeki cihaz yine şubatta alacak güncellemeyi.
Bir diğeri ise bootloader kilidini açmak için mi topluluğunda bölgeyi global yaptıktan sonr@wmir 00'da başlar, Türkiye saatine göre tam 19.00'a denk gelir. Ancak saliseler bile önemli çünkü günlük 2000 kişinin başvurusuna izin verilir kalanlara ertesi gün denemesini söyler. Kilit açma başvurunuz alındığında geliştirici seçenekleri> mi kilit açma durumu sekmesinden "hesap ekle" denmelidir. Hesap başarıyla eklendi uyarısını alırsanız 72 saat sonra PC üzerinden MI Unlock uygulaması ile gerekli işlemleri tamamladıktan sonra bootloader kilidi başarılı şekilde açılır.
bootloader kilidi açılırken her veriniz silinir.
Bu dediklerim global ya da Avrupa cihazları için geçerlidir. Çin varyant bir cihazınız var ise bootloader kilidi açma işleri çok kısıtlı olduğu için açılamayabilir.

Yalnız bakabilirsin X6Pro HyperOS'u alacak ilk cihazlardan araştır. İlk gelecek cihazlar Xiaomi 14 Ultra X6Pro falan yani sonradan gelecek olsa Avrupa'ya da gelmezdi. Güncellemer böyle oluyor Avrupa'ya geliyor 1 ay sonra da global a geldi. Şu an Avrupa'da var yani HyperOS 2 X6Pro içi bu ay gelir büyük ihtimalle. HyperOS 2 güncellemesi X6Pro'nun aralık güncellemesi zaten ve şu an X6Pro global a en son kasım güncellmesi geld. İ bu ay aralık güncellmesi ile birlikte HyperOS 2 gelir.

Bir diğeri ise bootloader kilidini açmak için mi topluluğunda bölgeyi global yaptıktan sonra "bootloader unlock" seçeneğinden başvuru yapmak gerekir. Başvurular Çin saatine göre 00.00'da başlar, Türkiye saatine göre tam 19.00'a denk gelir. Ancak saliseler bile önemli çünkü günlük 2000 kişinin başvurusuna izin verilir kalanlara ertesi gün denemesini söyler. Kilit açma başvurunuz alındığında geliştirici seçenekleri> mi kilit açma durumu sekmesinden "hesap ekle" denmelidir. Hesap başarıyla eklendi uyarısını alırsanız 72 saat sonra PC üzerinden MI Unlock uygulaması ile gerekli işlemleri tamamladıktan sonra bootloader kilidi başarılı şekilde açılır.
bootloader kilidi açılırken her veriniz silinir.

Kaç kere 19.00'dan önce denemeye başladım hatta tam 19.*00 da da denedim hiç olmadı hem mesela 4 Ocak diyor 5 Ocak olduğu gibi direk diğer güne attığını görüyorum daha saat 19.00 olmadığı halde bu normalde değil başvuru zamanı daha gelmeden nasıl başvuru doluyor hesapta 103 gündür toplulukta var zaten ve 3 seviye im toplulukta.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı