POCO X6 Pro'ya manuel olarak HyperOS2 yüklenirse sorun olur mu?

oylesine1i

Hectopat
Normalde bu modele de HyperOS 2 gelmesi gerekiyordu fakat gelmedi. Biraz YouTube'a baktığımda birkaç farklı videoda aynı yöntemin kullanıldığını gördüm. Bu yöntemi kullanırsam herhangi bir sorun olur mu? Ne bileyim mesela telefona root atınca garanti dışı kalıyor, bu yöntemde de dışarıdan bir şey indirdiğim için garanti dışı kalma gibi bir sorun olur mu? Veya yazılımsal bir sıkıntı olur mu?

Hiç ugrasilacak şeyler değil gerçekten zamanı gelince geçin 2.0'a bende de POCO F5 var öyle 2.0 gelsede geçsem diye uğraşmıyorum belki performans düşüşü bile yaşanabilir yani.

Hiç ugrasilacak şeyler değil gerçekten zamanı gelince geçin 2.0'a bende de POCO F5 var öyle 2.0 gelsede geçsem diye uğraşmıyorum belki performans düşüşü bile yaşanabilir yani.

Hocam indirme-kurma konusunda diyorsanız pek de uğraşılacak bir şey gibi durmuyor. İndirmenin bitmesini beklemek haricinde 10 dakikalık iş. Ben de normalde beklerdim ama başka ülkelere gelip Türkiye'ye gelmemesine takıldım biraz. İndiresim geldi ama konuda yazdığım gibi emin olamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı