POCO X7 alınır mı?

Reftros

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar maximum bütçem 16000 bine kadar çıkıyor yeni çıkıyor diye POCO X7 almayı düşünüyorum F/P olarak gayet güzel görünüyor sizin tavsiyeleriniz var mı?

POCO X7 yeni çıkıyorsa, F/P açısından gerçekten iyi bir seçenek olabilir. POCO genelde bu fiyat seviyesinde sağlam işler çıkarıyor. Ama bütçen varsa, POCO X6 Pro gibi modelleri de düşünebilirsin, ya da Xiaomi’nin Redmi Note serisine göz atabilirsin. Kamerası, bataryası ve ekranı sana göre önemliyse, bunlara dikkat et. Ayrıca, POCO X7'in kullanıcı yorumlarını kontrol etmen de faydalı olur.

POCO X7 yeni çıkıyorsa, F/P açısından gerçekten iyi bir seçenek olabilir. POCO genelde bu fiyat seviyesinde sağlam işler çıkarıyor. Ama bütçen varsa, POCO X6 Pro gibi modelleri de düşünebilirsin, ya da Xiaomi'nin Redmi Note serisine göz atabilirsin. Kamerası, bataryası ve ekranı sana göre önemliyse, bunlara dikkat et. Ayrıca, POCO X7'in kullanıcı yorumlarını kontrol etmen de faydalı olur.

Şu anda ön satışta 15999 TL ve maximum buraya çıkabiliyorum X6 Pro ile arasında ilemci farkı var sadece haricinde aynı ve ekran olarak daha iyi bir de X6 Pro'nun 67W hızlı şarj özelliği var düz X7 de 45 fakat fiyatı gayet uygun bence farklı bir önerin var mı?

Arkadaşlar maximum bütçem 16000 bine kadar çıkıyor yeni çıkıyor diye POCO X7 almayı düşünüyorum F/P olarak gayet güzel görünüyor sizin tavsiyeleriniz var mı?

POCO, zaten Xiaomi'nin alt markası ve yeni çıkan Redmi Note 14 serisi, aslında POCO X7'nin bir kopyası. 16.000 TL'ye kadar olan maksimum bütçeyle Redmi Note serisinden bir cihaz almaktansa X7 almak daha mantıklı görünüyor. Şu anda kenarda bir POCO X3 NFC bulunduruyorum, 4 yıldır elimde ve telefon hâlâ gayet hızlı, aktif, donma veya kasma sorunu yaşamıyorum (kamera haricinde).

Şu anda ön satışta 15999 TL ve maximum buraya çıkabiliyorum X6 Pro ile arasında ilemci farkı var sadece haricinde aynı ve ekran olarak daha iyi bir de X6 Pro'nun 67W hızlı şarj özelliği var düz X7 de 45 fakat fiyatı gayet uygun bence farklı bir önerin var mı?

İşlemci Tarafından Sadece 100 Puan Fark Var. iPhone 16'ya Benzetmişler Sadece X6 Pro Daha İyi Olabilir.

Bütçemin maxındayım Honor da bütçemi 1-1.5 bin TL aşıyor o yüzden X7'e yöneldim zaten.
Aradaki farka değer hocam, kredi falan çekin ama Honor 200 alın çok daha iyi çünkü.

Ben kesinlikle tavsiye ederim X7 Pro'dan daha iyi geliyor açıkçası bana ekran olarak
İşlemci olarak vs belki daha iyi olabilir ama X7 kavisli ekran çok iyi bence tek eksisi ekran koruyucu yaptırmak zor ama benim favorim bir cihaz sadece alıyorsanız 12 RAM 512 GB hafıza olanı alın bende böyle yaptım üzücek bir cihaz değil kamera performansı gece bile üzmez şarj olma hızı gayet iyi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı