POCO X7 Pro alınır mı?

• Konuyu başlatan wera
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 5.950
2.5 yıllık S21 5G kullanıcısı olarak kesinlikle Exynos'a bulaşmam bir daha, telefon çok güzel ama işlemci sağ olsun ne 120 Hz kullanabiliyorsun ne mobil veride performans alabiliyorsun. Pil tasarrufu hariç kullanırsan günlük 1-2 saat wp Instagram kullansan bile günü çıkarmıyor. Hele mobil veri de kullanırsan cayır cayır yanıyor, oyunlar için güçlü işlemci ama ısınınca performans giriş seviyesi telefonların seviyesine düşüyor herhalde kasıyor. Dediğim gibi cihaz güzel diye bataryadan ödün vererek kullandım, Exynos bu konuda meşhur zaten ama o dönemde alırken de şüphelerim vardı ama yorumlara aldandık. Eskisi gibi değil düzeldi dediler aldık. Şimdi X7 Pro siparişi verdim bütçem olsa S23 Plus veya S23 -24 Ultra falan alırdım SD işlemcili olduğı için, bütçe olmadığı için X 7 Pro aldım, Exynos alacak arkadaşlar iyi araştırsın her sene bu sene düzeldi diyorlar.

2.5 yıllık s21 5g kullanıcısı olarak kesinlikle exynos a bulaşmam bir daha , telefon çok güzel ama işlemci sağolsun ne 120 hz kullanabiliyon ne mobil veride performans alabiliyon , pil tasarrufu hariç kullanırsan günlük 1-2 saat wp insta kullansan bile günü çıkarmıyor hele mobil veri de kullanırsan cayır cayır yanıyor, oyunlar için güçlü işlemci ama ısınınca performans giriş seviyesi telefonların seviyesine düşüyor herhalde kasıyor, dediğim gibi cihaz güzel diye bataryadan ödün vererek kullandım , exynos bu konuda meşur zaten ama o dönemde alırken de şüphelerim vardı ama yorumlara aldandık, eskisi gibi değil düzeldi dediler aldık, şimdi x7 pro siparişi verdim bütcem olsa s23 plus veya s23 -24 ultra felan alırdım sd işlemcili olduğı için , bütçe olmadığı için x 7 pro aldım, exynos alacak arkadaşlar iyi araştırsın her sene bu sene düzeldi diyorlar

Son düzenleme:
Bence alınır, donanım anlamında bu fiyata muadili yok Samsung'un boş politikaları olmazsa önerebilirdim şarj adaptörü bile koymayan kullacisini düşünmeyen bir firmayı asla öneremem sanarsin artık adaptörle şarj olmuyor telefon neden koymazsın ki.

2.5 yıllık S21 5G kullanıcısı olarak kesinlikle Exynos'a bulaşmam bir daha, telefon çok güzel ama işlemci sağ olsun ne 120 Hz kullanabiliyorsun ne mobil veride performans alabiliyorsun. Pil tasarrufu hariç kullanırsan günlük 1-2 saat wp Instagram kullansan bile günü çıkarmıyor. Hele mobil veri de kullanırsan cayır cayır yanıyor, oyunlar için güçlü işlemci ama ısınınca performans giriş seviyesi telefonların seviyesine düşüyor herhalde kasıyor. Dediğim gibi cihaz güzel diye bataryadan ödün vererek kullandım, Exynos bu konuda meşhur zaten ama o dönemde alırken de şüphelerim vardı ama yorumlara aldandık. Eskisi gibi değil düzeldi dediler aldık. Şimdi X7 Pro siparişi verdim bütçem olsa S23 Plus veya S23 -24 Ultra falan alırdım SD işlemcili olduğı için, bütçe olmadığı için X 7 Pro aldım, Exynos alacak arkadaşlar iyi araştırsın her sene bu sene düzeldi diyorlar.

2.5 yıllık S21 5G kullanıcısı olarak kesinlikle Exynos'a bulaşmam bir daha, telefon çok güzel ama işlemci sağ olsun ne 120 Hz kullanabiliyorsun ne mobil veride performans alabiliyorsun, pil tasarrufu hariç kullanırsan günlük 1-2 saat wp Instagram kullansan bile günü çıkarmıyor hele mobil veri de kullanırsan cayır cayır yanıyor, oyunlar için güçlü işlemci ama ısınınca performans giriş seviyesi telefonların seviyesine düşüyor herhalde kasıyor, dediğim gibi cihaz güzel diye bataryadan ödün vererek kullandım, Exynos bu konuda meşhur zaten ama o dönemde alırken de şüphelerim vardı ama yorumlara aldandık, eskisi gibi değil düzeldi dediler aldık, şimdi X7 Pro siparişi verdim bütçem olsa S23 Plus veya S23 -24 Ultra falan alırdım SD işlemcili olduğı için, bütçe olmadığı için X 7 Pro aldım, Exynos alacak arkadaşlar iyi araştırsın her sene bu sene düzeldi diyorlar

Bende Exynos'lu S21 FE kullanıyorum gayet memnunum. Batarya oyunla karışık 6 saat ekran süresi veriyor. Oyunu çıkarsan günü hayli hayli çıkarır. Isınma da abartılacak kadar yok. Senin cihazın sorunlu olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı