POCO X7 Pro alınır mı?

v1sonicexe

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-Intel® Core™ i5-3570 İşlemci
-Foxconn 2ABF Anakart
-Radeon™ RX 550 4 GB Ekran Kartı
-8 GB DDR3 1600 MHz Bellek
-Hitachi 465 GB HDD
-İzoly 256 GB SSD
-HP 300W Güç Kaynağı
-HP Pro 3500 Serisi Kasa
Meslek
Öğrenci
Merhaba, POCO X7 Pro almayı düşünüyorum ve almadan önce iyice araştırmak istiyorum. Alacağım cihaz 512/12, yurt dışı, kayıtsız ve 4 ay kullanılmış. Cihaz hiç işlem görmemiş ve sıfır gibi. Sizce bu cihazı 11.000 TL'ye almak mantıklı mı? Ayrıca POCO X7 Pro'nun kronik sorunu vs. var mı?

Merhaba, POCO X7 Pro almayı düşünüyorum ve almadan önce iyice araştırmak istiyorum. Alacağım cihaz 512/12, yurt dışı, kayıtsız ve 4 ay kullanılmış. Cihaz hiç işlem görmemiş ve sıfır gibi. Sizce bu cihazı 11.000 TL'ye almak mantıklı mı? Ayrıca POCO X7 Pro'nun kronik sorunu vs. var mı?
Ram depolama kaç?

Şebeke sorunu var diye duymuştum. Ayrıca gündelik olarak kullanıyorsanız pek memnun etmeyebilir. Kamerası fazla iyi değil.

Arkadaş 512 GB depolama 12 GB RAM diye belirtmiş.
Eğer temiz ve sıfır gibi olduğuna inanıyorsanız fiyata göre iyi ancak fiyat performans değil de kullanışa bakıyorsanız hocamın söylediğini dikkate alın derim. Memnun kalmayacağınız telefona bin lira bile vermeyin.

Oyun ve performans odaklıysan güzel cihazdır. Ama kamerası fiyat bandına göre kötü özellikle ön kamerası. Birde şebeke sorunu var her cihazda olmasa da, sana da denk gelme ihtimali var. Biri güncellemelerle düzeldi diyor biri hala düzelmedi diyor, iyice araştırmanı öneririm bu yüzden çünkü genellikle yaşayan çok kişi oldu bu sorunu. X serisinden ziyade daha iyi bir kalite ve sorunsuz bir seri istiyorsan F serisi öneririm.

Eğer temiz ve sıfır gibi olduğuna inanıyorsanız fiyata göre iyi ancak fiyat performans değil de kullanışa bakıyorsanız hocamın söylediğini dikkate alın derim. Memnun kalmayacağınız telefona bin lira bile vermeyin.

Oyun ve performans odaklıysan güzel cihazdır. Ama kamerası fiyat bandına göre kötü özellikle ön kamerası. Bir de şebeke sorunu var her cihazda olmasa da, sana da denk gelme ihtimali var. Biri güncellemelerle düzeldi diyor biri hala düzelmedi diyor, iyice araştırmanı öneririm bu yüzden çünkü genellikle yaşayan çok kişi oldu bu sorunu. X serisinden ziyade daha iyi bir kalite ve sorunsuz bir seri istiyorsan F serisi öneririm.

Bu konuda haklısınız, benim genel kullanım amacım oyun ve sosyal medya. Genelde hiç kamera kullanmam, kullansam bile kalitesine o kadar takılmıyorum. Şebeke sorununa gelecek olursak umarım bana denk gelmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı