POCO X7 Pro alınır mı?

Cihaz kendini kısıtlamadığı sürece ne kadar ısındığının önemi yok. Batarya sıcaklığı 44'ü geçince başlıyor genellikle kısmalar. 5-6 yıl götürür. Oyun için iyi cihaz ama ben 5 daha koyar F7 alırdım sebebi yok.
Çok oyun oynamam zaten reis günde max 3-4 saat o da bazen.Pes ve clash royale oynuyorum genellikle,pubg oynamam yani çok zorlamam telefonu.Uzun süre kullanmayı düşünüyorum ama şebeke sorunu ve başka sorunlar yaşayanlar varmış bu yüzden kararsız kaldım

Çok oyun oynamam zaten reis günde max 3-4 saat o da bazen.Pes ve clash royale oynuyorum genellikle,pubg oynamam yani çok zorlamam telefonu.Uzun süre kullanmayı düşünüyorum ama şebeke sorunu ve başka sorunlar yaşayanlar varmış bu yüzden kararsız kaldım
Pubg vesaire oynamıyorsanız S24FE daha mantıklı olur. Her konuda dengeli ve güzel cihaz. İşlemci de zaten 2400e, x7 prodan biraz daha güçlü. Aradaki fiyat farkına değer. 7-8 yıl götürür.

Şebeke sorunu yaşadın mı reis hiç? Ve sence kaç yıl götürür? Uzun süre kullanmayı düşünüyorum çünkü.Çok ısınıyor mu bir de
Sen söyleyince aklıma geldi ilk aldığımda fark ettim şebekeyle alakalı bir problem vardı evet. Ayarlarda Tercih edilen ağ türü bölümünde 5G Öncelikli seçili olarak geliyor o seçiliyken arada sırada 2 tik veya 1 tik'e düştüğü oluyordu onu LTE Öncelikli yaptım hiçbir şekilde sinyal düşüşü yaşamadım hep 5 tik çekiyor arayıp ulaşamayan ya da ulaşamadığım olmadı. İnternet hızı olarak da gayet hızlı. Isınma durumu bu kadar hızlı bir cihaza göre normal seviyelerde diye düşünüyorum ayarlarda şarj olurken sürekli yüksek hızda şarj etme (90W) ayarını aktifleştirdiğim için şarj olurken ısınıyor ama normal kullanımda çok aşırı bir ısınma yok. Bunun dışında hiçbir problem yok yağ gibi akıyor telefon ki bunlar da bana göre problem değil 1 2 ayarla çözebiliyorsun.

Sen söyleyince aklıma geldi ilk aldığımda fark ettim şebekeyle alakalı bir problem vardı evet. Ayarlarda Tercih edilen ağ türü bölümünde 5G Öncelikli seçili olarak geliyor o seçiliyken arada sırada 2 tik veya 1 tik'e düştüğü oluyordu onu LTE Öncelikli yaptım hiçbir şekilde sinyal düşüşü yaşamadım hep 5 tik çekiyor arayıp ulaşamayan ya da ulaşamadığım olmadı. İnternet hızı olarak da gayet hızlı. Isınma durumu bu kadar hızlı bir cihaza göre normal seviyelerde diye düşünüyorum ayarlarda şarj olurken sürekli yüksek hızda şarj etme (90W) ayarını aktifleştirdiğim için şarj olurken ısınıyor ama normal kullanımda çok aşırı bir ısınma yok. Bunun dışında hiçbir problem yok yağ gibi akıyor telefon ki bunlar da bana göre problem değil 1 2 ayarla çözebiliyorsun.
LTE öncelikli yapınca telefonda herhangi bir değişiklik olmadı değil mi hocam? Sence kaç yıl kullanılır bu telefon? Uzun süre kullanmak istiyorum

LTE öncelikli yapınca telefonda herhangi bir değişiklik olmadı değil mi hocam? Sence kaç yıl kullanılır bu telefon? Uzun süre kullanmak istiyorum
LTE'de herhangi bir sorun yaşamadım. Donanım konusunda çok bilgim yok hocam ama en az 6 yıl dayanır diye düşünüyorum.

Bahsettiğim ayar bu
61035776-6d02-429f-b01f-99bd08317233.jpg

Şu ikisine bakabilirsiniz Xiaomi yerine. POCO X7 Pro çok kronik bir makineymiş alanların çoğu memnun değil.

Kronik ne sıkıntısı varmış aga :D Allah'a şükür bir sıkıntısız kullanıyorum 6 aydır. Elbet denk gelen vardır bazı sorunlara lakin genel konuşmamak lazım.

Dostum güvenebileceğin bir yer varsa yurt dışı al ben 12 GB RAM 512 GB hafızalık modeli 17k ya almıştım(eleman biraz fazlaya sattı gibime geldi ama :D) öneririm kamerası çok iyi değil lakin hızlı ve akıcı bir telefon.

Kronik ne sıkıntısı varmış aga :D Allah'a şükür bir sıkıntısız kullanıyorum 6 aydır. Elbet denk gelen vardır bazı sorunlara lakin genel konuşmamak lazım.

Dostum güvenebileceğin bir yer varsa yurt dışı al ben 12 GB RAM 512 GB hafızalık modeli 17k ya almıştım(eleman biraz fazlaya sattı gibime geldi ama :D) öneririm kamerası çok iyi değil lakin hızlı ve akıcı bir telefon.
Kamera çok önemli değil benim için fazla fotoğraf video çekmeyi sevmem.Tanıdık biri var ondan alacağım zaten.Bazı kişiler beğenmiş bazıları beğenmemiş ondan kararsız kaldım kullanan kişilere sormak istedim Benim için önemli olan performans,hız,akıcılık ve uzun ömürlü kullanım

@mr.ayano @lospartizan reisler siz kullandınız son olarak sorayım alınır mı telefon?

Son düzenleme:
Kamera çok önemli değil benim için fazla fotoğraf video çekmeyi sevmem. Tanıdık biri var ondan alacağım zaten. Bazı kişiler beğenmiş bazıları beğenmemiş ondan kararsız kaldım kullanan kişilere sormak istedim benim için önemli olan performans, hız, akıcılık ve uzun ömürlü kullanım.

@mr.ayano @lospartizan reisler siz kullandınız son olarak sorayım alınır mı? Telefon?

Dostum dediğim gibi bu ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayacak bir telefon ben 5 yıllık M20'den geçmiştim bildiğin çağ atlamıştım akıcılığı karşısında. Fiyatı uygun bir şekilde alacaksan al derim alırsan umarım bir sıkıntı olmadan hayırlısıyla kullanırsın.

Dostum dediğim gibi bu ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayacak bir telefon ben 5 yıllık M20'den geçmiştim bildiğin çağ atlamıştım akıcılığı karşısında. Fiyatı uygun bir şekilde alacaksan al derim alırsan umarım bir sıkıntı olmadan hayırlısıyla kullanırsın.
Hocam şuan elimde olan telefon redmi note 13 pro 5g yeni aldım daha 2 gün oldu.Telefoncuya söyledim değiştirelim dedi aynısını vereyim dedi.Ben de poco x7 pro alayım dedim söyledim.Sence redmi note 13 pro 5g mi yoksa poco x7 pro mu?

Hocam şu an elimde olan telefon Redmi Note 13 Pro 5G yeni aldım daha 2 gün oldu. Telefoncuya söyledim değiştirelim dedi aynısını vereyim dedi. Ben de POCO X7 Pro alayım dedim söyledim. Sence Redmi Note 13 Pro 5G mi yoksa POCO X7 Pro mu?

Birbirine yakın telefonlar lakin X7 Pro'nun performansı daha iyi diye biliyorum. Şimdi Note 13'ü kaça aldın? Direkt değişim mi yapacak adam X7 Pro'yla orijinal şarj aleti var mı? Bir de kaç gblık versiyonu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı