POCO X7 Pro mu S24 FE mi?

rdvnslmz

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 7700 XT -R7 9700 X- DDR5 32GB RAM- MSI GAMİNG PLUS WİFİ ANAKART
Merhaba bu iki cihaz arasından hangisini almalıyım? Kamera ve işlemci olarak beni memnun edecek telefon bakıyordum. Bu 2 telefon arasında kaldım. Farklı öneride de bulunabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
FE cihazları karamürsel sepeti gibi görmeyin.
Cidden ana cihazın hafif light versiyonu
Ancak size premium bir cihaz kullanma hissiyatını yaşatır.
S21 FE kullanıyorum normalde 2 senede bir cihaz elimde kalması gerekirsek 3. senemi devirmiş durumdayım.
Özetle Tercihim S24 FE olur

Merhaba bu iki cihaz arasından hangisini almalıyım? Kamera ve işlemci olarak beni memnun edecek telefon bakıyordum. Bu 2 telefon arasında kaldım. Farklı öneride de bulunabilirsiniz.

Kamera istiyorsaniz 24FE.

Islemci istiyorsaniz 24FE.

Bence sonuç gayet net. 24FE fiyat bandinda rakipsiz bir flagship katili.

Kamerada S24 fe daha iyi X7 Pro saf oyun performansı sağlıyor fakat S24 FE de oyun için gayet yeterli. kamera ve diğer özellikler olarak, Samsung çok daha dengeli tek handicapı 25W ile şarj olması.

Kamerada S24 FE daha iyi X7 Pro saf oyun performansı sağlıyor fakat S24 FE de oyun için gayet yeterli. Kamera ve diğer özellikler olarak, Samsung çok daha dengeli tek handicapı 25W ile şarj olması.

X7Pro saf performans S24FE oyun icin yeterli tabirinizi doğru bulmuyorum. 24FE X7Pro'dan bariz sekilde daha iyi oyun performansi sergileyecektir.

X7 Pro 1-2 yıla X5 Pro'ya dönüşecek Xiamo cihazlara bulaşmayın S24 FE net.
Teşekkürler yorumunuz için

Kamerada S24 fe daha iyi X7 Pro saf oyun performansı sağlıyor fakat S24 FE de oyun için gayet yeterli. kamera ve diğer özellikler olarak, Samsung çok daha dengeli tek handicapı 25W ile şarj olması.
S24 fe alacam sanırım

X7Pro saf performans S24FE oyun icin yeterli tabirinizi doğru bulmuyorum. 24FE X7Pro'dan bariz sekilde daha iyi oyun performansi sergileyecektir.
S24 fe almaya karar verdim yorumlarınız için teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı