POCO X7 Pro vs Samsung S24 FE

Cry.dexx

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar genellikle oyun oynayan biri olarak gündelik kullanımda dahil hangi telefonu tavsiye edersiniz, öncelik başlıktaki telefonlar olarak başka önerilere de açığım.

S24FE ekran ve batarya haric daha iyi. Oyun performanslari denk. Uzun kullanimda yanina yaklasamaz S24FE'nin POCO X7 PRO. Islemcisindeki tum cekirdeklerin big olması ve verimlilik cekirdekleri olmamasi ne kadar cekirdekleri verimli olsada onu uzun kullanim icin iyi yapmiyor. Yazilim konusuna girmiyorum bile Samsung acik ara daha iyi.

S24FE ekran ve batarya haric daha iyi. Oyun performanslari denk. Uzun kullanimda yanina yaklasamaz S24FE'nin POCO X7 PRO. Islemcisindeki tum cekirdeklerin big olması ve verimlilik cekirdekleri olmamasi ne kadar cekirdekleri verimli olsada onu uzun kullanim icin iyi yapmiyor. Yazilim konusuna girmiyorum bile Samsung acik ara daha iyi.
peki s24 fe mi yoksa galaxy a36 mı?

babama hediye olarak alacağım. xiaomi poco x7 pro, xiaomi note 14 pro ve s24 fe arasında kaldım. uzun süre kullanacak, kamerası baya iyi olmalı şarjı uzun süre gitsin yeterli. s24 fe alıyorum o halde

peki s24 fe mi yoksa galaxy a36 mı?
Aynı segment ürünler değiller ki hocam. Hem A36'nın fiyatı şuan şişkin , daha da düşecektir.

Arkadaşlar genellikle oyun oynayan biri olarak gündelik kullanımda dahil hangi telefonu tavsiye edersiniz, öncelik başlıktaki telefonlar olarak başka önerilere de açığım.
Kesinlikle S24FE. Arada dağlar kadar yazılım farkı var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı