POCO X7 Pro vs Samsung S24 FE

Arkadaşlar genellikle oyun oynayan biri olarak gündelik kullanımda dahil hangi telefonu tavsiye edersiniz, öncelik başlıktaki telefonlar olarak başka önerilere de açığım.

S24FE alıp geçin. POCO serisi ile hiç içli dışlı olmayın derim.

Babaya hediye olarak düşündüğünüz için nedense babaya alacağım bir hediyeyi POCO olarak seçmezdim S24FE seçerdim direkt. Ya algılar yüzünden böyle ya da başka bir şey. S24FE çok iyi cihaz POCO X7 Pro da bir o kadar iyi fakat burada kamera kısmı girince pek deneyimim olmadı fakat S24FEnin kamerasının her anlamda daha iyi olacağını düşünüyorum POCO kötü değil ama S24FEden iyi olduğunu düşünmüyorum kısaca

F7 Pro nasıl sizce.

Olurda bir hata yapıp alırsanız o kroniklerin çözümü elinizde bulunsun.

F7 proya bakabilirsin o zaman. Güzel telefondur.
O berbat yazılımın neresinin güzel olduğunu anlatabilirseniz sevinirim.

Yazılımından dolayı zaten POCO çok mantıklı iş değil. X7 Pro'nun adamakıllı bir işlemci ile batarya artısı var onu da işlemcisinin big.Little mimarisi mantığıyla ilerleyip buna uymaması, küçük çekirdeklerin yokluğu yazılımınınsa optimizasyonun kötü olması, pil yönetiminin başarısızlığı, ısı yönetimi olarak kararsız olması nedeniyle bu artıları havada kalıyor. Ek olarak eğer fırsatınız olursa herhangi bir POCO'yu açıp işçiliğini incelemenizi isterim. Klasik Çin işçiliğinin bile altında. Kesinlikle uzun vadeli cihaz isteniyorsa S24 FE daha iyidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı