POCO X7 Pro vs Xiaomi 13T Pro

Bütçe
16.000-20.000

Gfb57

Centipat
Merhaba bu iki telefon arasında kaldım. 2.el cihaz alacağım bütçem maksimum 20.000. Genellikle oyun için alacağım ve başka telefonlara açığım. Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
poco x7 pro kullanıyorum 1,5 aydır kesinlikle bu fiyata en iyi telefon daha iyisi yok bu fiyata pubg 120 fps alan bi telefon yok ama bir sorunu var ısınınca 60 fps e düşüyor bunun için bence bi soğutucu al ciddi rank kasıyosan ama mesela ben arada sırada oynadığım için sorun olmuyor yada soğutucu almayıp 90 fps te oynarsin ısınmaz pek ama bilgin olsun sabit 120 değil yani onun dışında bataryası güzel ekranı güzel işlemci çok iyi diğer oyunlarda hiçbi sorun yok kamerada beklediğimin çok üstündeydi özellikle ana kamerası fiyatına göre çok iyi normlade poco kamera odaklı telefon olmamasına rağmen ama ön kamerası biraz vasat idare eder ama bana kalırsa düşünmeden al sıfırını 20 k ya bulursun ikinci el alma

POCO X7 Pro kullanıyorum 1,5 aydır kesinlikle bu fiyata en iyi telefon daha iyisi yok bu fiyata PUBG 120 FPS alan bir telefon yok ama bir sorunu var ısınınca 60 FPS'e düşüyor bunun için bence bir soğutucu al ciddi rank kasıyosan ama mesela ben arada sırada oynadığım için sorun olmuyor ya da soğutucu almayıp 90 FPS'te oynarsin ısınmaz pek ama bilgin olsun sabit 120 değil yani onun dışında bataryası güzel ekranı güzel işlemci çok iyi diğer oyunlarda hiçbir sorun yok kamerada beklediğimin çok üstündeydi özellikle ana kamerası fiyatına göre çok iyi normlade POCO kamera odaklı telefon olmamasına rağmen ama ön kamerası biraz vasat idare eder ama bana kalırsa düşünmeden al sıfırını 20 k ya bulursun ikinci el alma.

Çok iyi cihaz alacaktım ama karşıma 13T çıktı kararsız kaldım. 2.eli 25-27k arası maalesef çok pahalı anca 21k'ya POCO F6 alınabiliyor.

Evet eminim. 2.el yurt içi alacağım.
Teknolojik cihazlarda ikinci el alınma konusunda bence dikkatli olmalısınız. En kötü sıfır, en iyi ikinci elden iyidir diye düşünülebilir. Ama yok illa alacağım diyorsanız markaların yenilenmiş cihazlarını da düşünebilirsiniz.

2. el Xiaomi 14T bulursun.

Ben bulamadım hep 26-27 arası bulup atabilirseniz sevinirim.

Teknolojik cihazlarda ikinci el alınma konusunda bence dikkatli olmalısınız. En kötü sıfır, en iyi ikinci elden iyidir diye düşünülebilir. Ama yok illa alacağım diyorsanız markaların yenilenmiş cihazlarını da düşünebilirsiniz.

Benim bu 5.telefonum olacak önceden 2.el Note 8 Pro ve POCO X3 NFC almıştım hiç sıkıntı yaşamadım ve yaşayanı görmedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı