Pocophone F1 vs iPhone 7

Genel performans ele aldım evet Iphone 7 tek çekirdekte birazdaha iyi ama çift çekirdekte Snapdragon 845 fark açıyor. Zaten ikisininde normal kullanımda fark açıcak bir şey yok ama SD 845 daha bir tık daha iyi gibi PUBG Mobilde mesela belki yeni çıkacak oyunlarda daha iyi görülür.

2019 İphone 7 gibi ekran gövde oranı düşük telefonlar alınmaz Pocephone F1 bilmiyorum tam ama Meizu 16 TH kamerası daha iyi gibi geldi bana Iphone 7'den.

Detaylı bir şekilde açıkladığınız için teşekkür ediyorum. Pocophone sunduğu avantajlar ile daha iyi gibi. iPhone 7’ye de biraz daha sıcak bakıyorum. Aslında iPhone 8 almak gibi bir düşüncem vardı. Malum ülkemizdeki fiyatlar absürt derecede yüksek olduğu için vazgeçtim. Peki alternatif bir öneriniz var mıdır sizin? Şunu alsan daha iyi olur dediğiniz.

F1 in performansindan asagi kalir yani olcagini kesinlikle sanmiyorum en azindan ois destegi var , gcam yuklenir bir nebze kurtarir , oneplus f1 den acik ara onde bir telefon
Galiba vardı. Ama Oneplus 6’nın da kamera ve ses performansı iyi değil.

Biraz daha iyi değil basbaya daha iyi. Aradaki çoklu çekirdek performansından daha fazla bir tek çekirdek farki var ve A10 daha iyi bu noktada. Tek çekirdek performansi hala daha önemli bir husus.

GPU noktasında Adreno 630 daha iyi, iki model arasindaki çözünürlük farki yüzünden aradaki fark azaliyor.

Ben yeni çıkan markalara pek güvenmiyorum açıkcası(Xiaomi,Oppo,OnePlus). Daha 10 yılı doldurmamış ve Türkiye'de adam akıllı bir desteği olmayan bir marka Xiaomi. 7 yıldır neredeyse her teknolojik eşyam Apple ve her ne kadar Apple'dan sıkılmış olsam da bence iPhone 7.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…