Pod tavsiyesi

• Konuyu başlatan agroN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 854
Hılıq markasını ilk defa duydum ama arkadaş dersine çok iyi çalışmış. %20 aroma attıysa büyük ihtimalle efektör atmamıştır(puff diye belirtmediyse). Sormakta fayda var içerisinde yoksa 10ML başına 2 damla etil maltol, %0.5 sweetener ve %0.5 melthol her likiti Vozol yapıyor.

Hocam bir alt tarafta da "etil mantol ve herhangi bir katkı maddesi içermez." gibi bir yazı buldum ve soruyu sordum cevabı bekliyorum.

Freebase likit ama hocam söyleyeyim.

Smok Nord serisi alınmaz. Satmayan cihazlar değil satıyorlar ama sadece TR sınırları içerisinde beğeniliyorlar.

Niye Smok niye Vaporesso? Çünkü TR sınırları içerisinde en çok bilinmiş markalar bunlar haricinde tomarla daha iyi ve premium marka var.

Ufak pod alacaksanız caliburn gibi markalara yönelin hem nefes sensörlü hem minimal cihazlar ama Nord 5 çöpü gibi bir cihaz istiyorsanız pili değişen bir şey alın hazır pod kit tercih etmişken sağlamını alın. Nord 5 yerine Smok RPM 100 kat kat daha temiz cihazdır.

Akıtma ve terleme diye bir muhabbet var alırsanız anlarsınız ve sizi bu cihazlardan soğutur. Bu yüzden daha yeni ve akıtma karşıtı teknoloji üretmiş firmalara bakın.

BF7EA1D6-D6BE-4301-8E4C-FCBE29772194.jpeg bunun markası ne bilen var mı ve kartuşunu nerden bulabilirim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı