Pod ve elektronik sigara nasıl?

sukaww

Femtopat
Katılım
29 Ocak 2023
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Smok solus 16W almayı düşünüyorum. Kullanan var mı nasıldır? Önceden vaporesso osmall kullandım. Hangisi daha iyidir? Hocam?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Pod olarak şu sıralar en çok önerilen pod cihaz Cliburn X. Podlar derya deniz, beklentileriniz de önemli, ona göre bir cihaz seçmeniz önemli. Daha doğrusu burda belirleyen etken asıl olarak coil. Bir çok coil var ve her coil her kartuş ile uyumlu değil, iyi araştırmak lazım.
 
Smok solus 16W almayı düşünüyorum. Kullanan var mı nasıldır? Önceden vaporesso osmall kullandım. Hangisi daha iyidir? Hocam?

Biraz geç bir cevap oldu lakin gelecekte bakanlara fikir olsun diye yazıyorum.

Baştan söyleyeyim her türlü tütün mamulü zararlıdır, kullanmayınız ve özenmeyiniz.

Yaklaşık 1,5 ay smok solus 2 pod tecrübem oldu ve hayal kırıklığıydı. Coil mekanizması gerçekten çok sızdırıyor ve bu kötü likitle birleşince çok daha fazlasını yaşıyorsunuz. Benim cihazım da fazla sızdırmadan kaynaklı nefes sensörü bozuldu. Smok Solus modellerini bu bağlamda kimseye önermem.

Bu masraflı ve kötü deneyimimden sonra Voopoo Vmate-E adlı cihaza geçtim ve mutluyum. Size tavsiyem cihazlarınızda premium likitleri kullanmanız. Marka önermeyeceğim, kendiniz ufak bir araştırmayla bulabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı