Point Blank Hala Oynanılıyor Mu?

  • Konuyu başlatan t3ff
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 38
  • Görüntüleme 9B
Aynı soruyu bende S.K.I.L.L için yöneltmek istiyorum. Oynayanlar var mıdır acaba? En son 2015-2016 yıllarında deli gibi oynuyordum.
Oyunu daha dün indirmiştim ekran çözünürlüğünde sıkıntı çıktı oynayamadım pek. Ayrıca arayüzü günümüze göre çok eski kalıyor. Eskiden çok efsaneydi baya oynardım ama şuan için önermiyorum.
 
PB'yi 6 sene önce deli gibi oynardım. Hile açıp oynardık arkadaşlarla Allah affetsin :) Şuan oynanmaz bence. Oyunu adam gibi oynamak için para yüklemen gerekiyor. Hızlı silah değiştirme, güçlü silahlar vs. bunları alman lazım ki rekabet edebilesin. Belki bir ihtimal bazuka, dinozor, tank patlatma gibi modlar oynanır zevkine.
 
Bu oyunların modasının geçtiğini düşünüyorum yaşım büyüdüğünden olabilir belkide özellikle p2w olayı işin içine girince çekilmez hal alıyor.
 
Point Blank varken PUBG, GTA 5 ne demek yav?
PointBlank_20181013_110010.jpg

PointBlank_20181013_110109.jpg
 
Ey gidi gece sabahlara kadar oynardık, fakat oyun tam bir para tuzağı. NG ile alınan karakterler, korumalar ve silahlar olmadan oyun kazanmak çok zor. NG olmadan yavaş koşuyorsun ek koruman yok premium silahın yok bir de hızlı silah çekme bile yokken NG'li bir karakterle baş etmen mümkün olmayan bir oyun (tabi karşı rakip kolsuzsa NG bile fayda etmez ona). CS:GO gibi herkese eşit silah vermedikçe her geçen gün oynayan sayısı azalacaktır. Sırf o yüzden oyunu bıraktım.
 

Geri
Yukarı